Çok özellikli samsung mu adı yeter iphone mu?

iPhone önermiyorum kullananlara hava atmak için alanlarda gram saygım yok
honor magic 7 pro-s25-s24+dan birini önerecek olsam honoru-s25i öneririm
telefonu alıp hava atmak gibi bir amacım yok. 20 yaşında bir üniversiteli olsam telefonuma bakın arkasında ısırılmış elma var diye millete göstermek için alırdım herhalde. ben sorun yaşamayacağım uzun ömürlü ve kaliteli bir ürün arıyorum. daha önce farklı farklı marka telefonlar kullandım xiaomidir o dur bu dur. hepsi yazılımsal olarak bir yerde sıkıntı çıkardı. o yüzden bu konuda netim. ya samsung ya apple. farklı bir markanın telefonunu anca ederinin 1/5 fiyatına falan alabiliyorsam alırım.

Hocam konudan alakasız ama emin olun yeni alacağınız telefonu bilinçli bir şekilde kullanırsanız ister Samsung ister başka marka olsun sizi uzun yıllar götürür. Android 2 sene sonra kasıyor diyen tiplere bakmayın bundan 6 ay öncesine kadar samsung galaxy m31 kullanıyordum en ufak bir kitlenme yaşamamıştım telefonda. Bu tamamen kullanıcıya bağlı. Eğer android almak istiyor ama kasacağından korkup almıyorsanız eğer emin olun S serisi size kasmanın k'sini uzun yıllar boyunca yaşatmayacaktır (Ben M31'i 5 sene kullandım ordan hesaplayın :D)

Ne afyon ne de samsun, ille de ASELSAN telefon isterim :) Havası da atılırdı yani... 🤣

-biraz uzun oldu kusura bakmayın-
arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum. çok pahalı olmayan ama hem güncel hem de sorun çıkarmayacak bir ürün arıyorum. marka olarak samsung ve apple dışına çıkmak istemiyorum. honor, xiaomi vb markaları önermeyin lütfen. bir kaç telefon var aklımda. aşağıya yazacağım. 30-60 bin fiyat arasındayım. 30 binden ucuz telefonlar giriş seviye 60 binden pahalı telefonlar da fazla üst seviye oluyor.
samsung galaxy s24
samsung galaxy s25fe
samsung galaxy s24+
iphone 15
samsung galaxy s25
iphone 16
samsung s25+
alınabilir telefonları araştırdığımda benim fiyat aralığıma uygun bunlar var. s24 serisi ve iphone 15 artık eskimeye başladı. iphone tarafı için 16 güzel ama sene olmuş 2026 ve hala 60 hz olması dezavantaj. samsung cihazlar güncelliğiyle daha fiyat performans ama apple ın da yıllardır optimizasyonuyla yazılımıyla ne kadar başarılı olduğu ortada. 7-8 yıllık telefonları bile kasmadan donmadan çalışıyor. samsung özelinde değil de genel olarak android bu konuda apple kadar başarılı değil bence.
bazıları da s26 serisini bekleyin diyor. biraz araştırdım da düz modeli bile 60-65 bin liradan başlayacak deniyor. düz model için 65 bin vermek çok mantıklı mı emin değilim. uzun lafın kısası seçenek bol karar vermekte bir o kadar zor. eğer buraya kadar okuduysanız ve yardımcı olduysanız teşekkür ederim.
İki markadan da amiral gemisi kullandım bu bütçede s24 ultra al geç eğer dikkat istiyorsan dikkat de çekiyor tasarımı alacağın düz 16dan katbekat iyi eğer global gibi aynı fiyatlarda olsalar düşünülür ama sırf dikkat çekecek diye telefon alan adamdaki eziklik bambaşka o kasıyor diyenlere bakmana gerek yok 5 senelik note 20 ultra hala taş gibi hayatında sadece 10bin liralık android kullanıpta android 2 seneye kasıyor diyen adamı engelle geç zaten bu telefon statü olayını hayatında maksimum 4 5 yerinde görürsün ki s24 ultra'da o premium ve statüyü aşırı iyi verir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,192
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri