Merhaba hocam hayırlı olsun, Söylendiği gibi şarjı baya yeterli mi? Ben 12 saat pcdeyım! Bende indirimle aldım yarın elimde simülasyon oyunları oynuyorum zaten ses kasmayla işim yok bana yeterlidir diye düşünüyorum,Tek düşüncem inşallah kısa zamanda kulaklık pedleri yıpranmaz. :)
Merhaba Arkadaşlar
Bu iki tablet arasında kaldık ve karar veremedik yardımcı olursanız seviniriz?
https://www.epey.com/tablet/karsilastir/724998-748514/lenovo-tab-m10-hd-2-nesil-tb-x306f-za6w0121tr_samsung-galaxy-tab-a8/
Monster öneririm her bakımdan kalite ve sınırsız hizmet ayrıca 6 yıldır kullanmatayım abra 5 den sonra t7 kullanıyorum hiçbir sıkıntım problemım olmadı bir ürün alırken kalite+hizmette çok önemli herhangi sorunda problem cıkartmayan bir teknık destek vs. bu benim düşüncem yınede tercıh meselesi.
Merhaba Arkadaşlar;
Bilgisayarı açıyorum bazen steam otomatik açılıyor,bazen hiç açılmıyor mecburen bılgısayarı yeniden başlatıyorum bunun başka çözümü yok mu?
Yaptım Arkadaşlar tek bir programla SpaceDesk uygulamasını iki cıhazada yükledim oldu (y)
1648631203
Teşekkürler
1648631244
Düşünmem yeterli teşekkürler hallettim
Android Cihazınızı Bilgisayarınızın 2. Ekranı Olarak Nasıl Ayarlayabilirim?
Elimizde 2016 yılında aldığımız Samsung Galaxy Tab SM-T560 cihazımız var ama son güncellemler gelmediği için çok kullanamaz olduk çoğu uygulamayı açmıyor.Bende bu nedenle laptopda 2.ekran yapma şansım var mı diye bilgi...
Merhaba Arkadaşlar,
Laptop kullanıyorum iyi bir usb çoğaltıcı arıyorum öneriniz nedir?
Klavye mouse Kulaklık ve g29 kullanıyorum ama laptopda sadece g29 ve sogutucunun ıkı usb'sini kullanabılıyorum.
Soğutucu usb yeterli gelmiyor,özellıkle kulaklıkta şimdiden önerilerinizi bekliyorum.
Resim...