turaan1 isimli üyenin son içerikleri

1. T

10.000TL civarı telefon önerisi

Hocam pek duyduğum bir marka değil güzel bir telefon ve markamı
  2. T

10.000TL civarı telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba şu anki telefonum çok eskidi yeni bir seye geçmek istiyorum bütçem 10k civarı azıcık esnetebilirim ağır oyun oynamam en fazla PUBG veya eFootball oynarım arada da sosyal medyaya girerim kamera batarya aşırı kötü olmasın yeterlidir önerileriniz nedir?
  3. T

Düşük ve yüksek ayarlarda aynı fps

arkadaslar sistemim cs go ve valorant gibi oyunlarda yüksek ve düşük ayarlarda aynı hemen hemen valo da 400 500 cs de 170 200 fps veriyor sistemim ınno3d rtx 5060 msi b650 m b ryzen 5 7500f 16 gb ddr5 ram
  4. T

💥 Kötü Haber ! Micron, Crucial Markasını Sonlandırdı ! 💥

arkadaşlar bilenler bir bilgi verebilirmi ben yeni vatandan hazır sistem aldım ram ı crucial ne olacak şimdi
  5. T

NVIDIA DSR ve düşük gecikme modu açılmalı mı?

Yeni bir PC aldım arkadaşlar, NVIDIA uygulamasını indirdim ve incelerken bunlara denk geldim, sizce acayim mi? Hem hikayeli hem de rekabetçi oyun oynuyorum, şimdiden teşekkürler.
  6. T

Yeni pc ye tarayıcı önerisi

Arkadaşlar yeni bir sistem aldım 16gb ddr5 Ramim var özelleştirme seçenekleri olan güvenilir hızlı bir tarayıcı arıyorum
  7. T

1000Tl soundbar önerisi

Arkadaşlar masam küçük olduğu için hoparlör düşünmüyorum bir soundbar düşünüyorum bütçem düşük gecikme falan bu bütçelerde önemli değil sesi çıksın yeter
  8. T

Bu mouse nasıldır Alınır mı?

O attığım mouse ile idare edeceğim yapacak yok emekleriniz için sağolun hocam bu arada
  9. T

Bu kadar bütçem yok maalesef hocam
  10. T

Bu gigabyte monitör nasıldır

https://www.itopya.com/gigabyte-gs25f2a-245-240hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u31362 Bu monitör nasıldır arkadaşlar indirimde olduğu için bütçeme uyuyor nasıldır sizce
  11. T

1000 TL Klavye önerisi

Güzelmiş hocam biraz daha çıkıp gamepower Eva 3 düşünüyorum nasıl sizce
  12. T

Tamamdır hocam bu bütçenin biraz daha üstüne önerileceginiz varmı
  13. T

Bu monitör nasıldır Alınır mı?

Hoparlörü olan bir model bakacağım bulamazsam alacağım
  14. T

Bu monitör nasıldır Alınır mı?

Bazi kartlara var hocam ediyemmi sipariş 1764268665 Hoparlör olsa çok iyi olurmuş
  15. T

1000 TL Klavye önerisi

Farkettim hocam onu fakat bu bütçeye ancak bu kadar gibi
Geri