Arkadaşlar merhaba şu anki telefonum çok eskidi yeni bir seye geçmek istiyorum bütçem 10k civarı azıcık esnetebilirim ağır oyun oynamam en fazla PUBG veya eFootball oynarım arada da sosyal medyaya girerim kamera batarya aşırı kötü olmasın yeterlidir önerileriniz nedir?
arkadaslar sistemim cs go ve valorant gibi oyunlarda yüksek ve düşük ayarlarda aynı hemen hemen valo da 400 500 cs de 170 200 fps veriyor sistemim ınno3d rtx 5060 msi b650 m b ryzen 5 7500f 16 gb ddr5 ram
Yeni bir PC aldım arkadaşlar, NVIDIA uygulamasını indirdim ve incelerken bunlara denk geldim, sizce acayim mi? Hem hikayeli hem de rekabetçi oyun oynuyorum, şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar masam küçük olduğu için hoparlör düşünmüyorum bir soundbar düşünüyorum bütçem düşük gecikme falan bu bütçelerde önemli değil sesi çıksın yeter
https://www.itopya.com/gigabyte-gs25f2a-245-240hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u31362
Bu monitör nasıldır arkadaşlar indirimde olduğu için bütçeme uyuyor nasıldır sizce