Turamun isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim Troy Kart 2000 TL / 300 TL

Troy falan yasaklatmadı 😂🤣😂 paypal BDDK tarafından sunucularını Türkiye'de tutmak istemediği dolayısıyla para akışını denetim mümkün olmadığından dolayı lisans alamadığı için yasaklandı, Troysa BKM nin Türkiye ödeme yöntemi olarak çıkardığı bir sistemdir, senin düşmanına yardım ediyor adamlar...
  2. T

En azından insanlık varmış, ama halen anlmamışsın aynı şeyleri tekrar yazmamın anlamı yok '%50 yapında görelim' ifaden halen okuduğunu idrak edemediğni gösteriyor 'yapında' sözünle senin gibi düşünenler olduğu müddetçe %50 zor zatende amaç o değil halen anlaşılmamış,brave kullanıyorum Linux a...
  3. T

Biraz mı yazılanları okumadın mı sana göre 40 milyar dolar az geldi sanırım malum devletin vatandaşı falan mısın ne bu kadar savunma,boykot işe yarıyorda,cocacola google windows un tekelinin kırılması için sen ve senin gibi düşünenlerinde katılması gerekiyor ama ben almasam ne olur ki diyen bir...
  4. T

Bende dikkat ediyorum ve bu konuda hassasım reklam engelleyici kullanıyorum, kullandığım tarayıcıdan arama motoruna video izlediğim, veya vakit geçirdiğim platforma hepsini karşı tarafa bir fayda sağlamayacak yada sağlıyorsada minimum olacak şekilde kullanmaya çalışıyorum, birde akılsızca...
  5. T

Shein indirimli ürünler

Ben böyle bir şey söylemedim, shein, temu dan alıp burada satan adamdan aldığınız zaman bir farkı olmuyor tabii ki, ihtiyaçsa ve alternatif yerli yada başka ülke üretimi çok pahalıysa alıp almamak bu sizin kendi tercihiniz elbette ama en azından keyfi ürünler alınmamalı diye düşünüyorum, ama son...
  6. T

Shein indirimli ürünler

Ben boykot çağrısı yapanlardan çok daha dikkatliyimdir,elimden geldiğince Çin malı almıyorum Tayvan,güney kore vb. alıyorum,bende uzun zamandır trendyoldanda amzondanda alışveriş yapmıyorum, hepsiburada Kazakistanın bu sorun değil elbetteki Çin malından kaçmak zor benim kastım elimizden geldiği...
  7. T

🔥İndirim 🔥Altınmarka Şeker İlavesiz Sütlü Kuvertür Çikolata 200 Gram 120TL🔥

İçeriğinin yazılı olduğu kısmıda fotoğraf çekebilirmisiniz
  8. T

Shein indirimli ürünler

Shein ve temu dan alışveriş yapmayın bu kadar ucuzluğun arkasında zorla çalıştırılan Uygur Türklerinin acı ve gözyaşları var,biraz araştırırsanız acı gerçeği öğrenebilirsiniz.
  9. T

🔥İndirim KIZILAY Soguk Cay 1lt 15 TL Tarim Kredi Markette

Ne alaka bir adamın yaptığı suçtan tüm kızılayı sorumlu tutmak,mesela papazson çaldığı için tüm partililer çalmış mı oluyor senin mantığına göre komple parti hırsız
  10. T

Cevap yazarım tabi sen sıcak fırsatlarda paylaşılan bir konuda siyaset yap sonrada cevap yazılmasın bende bu adam anlamıyor burası siyaset yeri değil sıcak fırsatlar dedim ama yinede yazdım,seviyeme inebilmek için önce çıkman gerekir ama daha sıcak fırsatlar la siyaseti ayıramayan ve sırf...
  11. T

Fikirlerini beyan edeceğin yer burası değil yalnız burası sıcak fırsatlar ve bunu halen idrak edemiyorsunuz başka cevaba gerek yok
  12. T

Banane almazsan alma fikrini kendine sakla Silmiyorum knk
  13. T

Sırf başörtülü kadınlarda çalışıyor diye yok menzilcilere peşkeş çekilmiş falan filan sizin kafa bu şekilde çalışıyor işte bir ara sağlık bakanıda menzilci diye tüm sağlık bakanlığı menzilcilere ait gibi lanse ettiniz,malum partinin belediyelerinde tam liyakatlı dağ kadrosu var memnunsundur...
  14. T

Ulanlı falan konuşma klavye delikanlısı, işte bende bundan bahsediyorum anlamıyorsunuz burası sıcak fırsatlar deniliyor halen kendi ideolojik görüşünüze uymuyor diye çirkefleşiyorsunuz bu verdiğin tepkinin yarısını İsrail boykotu olan bir ürüne verdin mi hayır tabi, hatta paylaşmıssındır bile...
  15. T

Bir adamın yaptığını tüm kuruma mâl edemezsin 1757243441 Anlamıyorlar hocam kaç kere söylendi,biri İsrail boykotu olan bir ürüne yazsın bakalım boykot diye hemen canavarlaşırlar ama kendileri birileri öyle dedi diye yerli ürünlere boykot yapmaktan geri durmazlar bu kadar vatanseverler
Geri