Shein indirimli ürünler

12sinden beri uçak varış noktasına vardı kısmında ne diyoooo olm kadir şekerci olayı gibi olmasın buda (dynatab x75)

konu baya uzamış neler alınabilir özetleyebilecek var mı nelere dikkat etmek lazım

Hocam CM03'ün stoğu bitmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Masaya biraz büyük geldi o sebeple yere koyup çektim. Dikişleri filan gayet kaliteli , hoşuma gitmeyen iki nokta oldu ilk olarak attack shark logosu çok soluk kalmış çakma gibi duruyor ama çakma değil kutusuyla birlikte geldi. Son olarak yüzeyi de bildiğimiz kumaş MousePad'lerden biraz farklı gibi.
Benimki de geldi. Baya hızlı mousepad hafif bir sürtünme sesi yapıyor katlı geldiği için muhtemelen. Biraz düzleyeyim aşırı beğendim rengini. Logo kaplamanın altında kalıyor ondan bulanık duruyor.
IMG_20250917_120216.webp
IMG_20250917_120838.webp

Son düzenleme:
Hocam doğru söylüyorsun da ülkemizde satılan birçok şey Çin'den ithal ediliyor, sadece temu değil bizim vatandaşlarda bunun üzerinden para kazanıyor, tekstil ve gıda harici geneli ithal, tekstil bile Çin'den geliyor bazen. Yaşananların bilincinde olup olabildiğince boykot etmek gerek ama boykot çağrısı yapanlarda sandıkları kadar bilinçli değil, bizim ülkede doğru düzgün üretilen bişey yok, dünyanın geneli Çin'den ithal ediyor ürünleri, ayrıca trensyolda baksan Alibaba grubun, Amazon keza Filistin zulmüne ortak, Hepsiburada kazakların, kim olduklarını bilmiyorum. Velhasılı kelam böyle işte
Ben boykot çağrısı yapanlardan çok daha dikkatliyimdir,elimden geldiğince Çin malı almıyorum Tayvan,güney kore vb. alıyorum,bende uzun zamandır trendyoldanda amzondanda alışveriş yapmıyorum, hepsiburada Kazakistanın bu sorun değil elbetteki Çin malından kaçmak zor benim kastım elimizden geldiği kadar alışveriş yapmamak mesela geçen gün kule tipi alacaktım deepcool çin thermalright tayvan bu yüzden thermalright tercih ettim ve daha ucuza geldi ancak shein ve temu direk adı çıkan firmalar ürün başına çalışana düşenin 1 tl nin bile altında olduğu söyleniyor ve zorla çalıştırılıyorlar

Son düzenleme:
50 TL'ye aldığım ürüne TR'de 500 TL verince kardeşlerimizin cebine daha mı fazla giriyor? Birebir aynı ürün. TR'den aldığım nereden geliyor? Hayatın işleyişi maalesef. TR'de 450 TL olan çelik kum küreğini 38 TL'ye aldım. Çok haklısınız ama bu biz satın almayarak engellenebilecek bir şey değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görebilir bence. kaç TL'ye geliyor?
Ben böyle bir şey söylemedim, shein, temu dan alıp burada satan adamdan aldığınız zaman bir farkı olmuyor tabii ki, ihtiyaçsa ve alternatif yerli yada başka ülke üretimi çok pahalıysa alıp almamak bu sizin kendi tercihiniz elbette ama en azından keyfi ürünler alınmamalı diye düşünüyorum, ama son düşüncenize katılmıyorum herkes bu şekilde düşünse ne kadar zarar ederler bir düşünün, boykottan sonra kapatılan yada zarar açıklayanların istatistiklerine bakabilirsiniz.

5 kere kullanılmadığına emin olmama rağmen hatta değiştirsemde bu hatayı veriyor başka bu hatayı alan var mı yakın zamanda? Geçen böyle hata vermiyordu :D
"Türk gümrük politikasına göre adresiniz ve kimlik numaranız 30 gün içinde 5'ten fazla siparişte kullanılmıştır. Lütfen değiştirin."

Aras kargodan sms geldi. Benim ürünler yarın elime ulaşır.
Alıntıyı görüntüle
Benimkiler 12sinden beri bekliyor uçak varış noktasında hala gelmedi birde üstüne yukarda belirttiğim hatayı veriyor eğer artık gümrükte sadece TC kısmına bakmayıp karaktersiz Lil yapıp adres kısmınada bakıyorlarsa bu durumda herkese geçmiş olsun.

Benimkiler 12sinden beri bekliyor uçak varış noktasında hala gelmedi birde üstüne yukarda belirttiğim hatayı veriyor eğer artık gümrükte sadece TC kısmına bakmayıp karaktersiz Lil yapıp adres kısmınada bakıyorlarsa bu durumda herkese geçmiş olsun.
Öle bir şey olsa benimkiler hiç gelmez. Aylık 20-30 binlik ürün alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri