Bios güncellemek icin olan boot uefi kısmını seçmissin sanırım. Bios a tekrar girip boot ekranına gel oradan 1. Seçeneği windowsu yükleyeceğin flashı seç...
Görselde 2 adet pcie 6+2 x2 kablonuz var bunları elinizde tuttuğunuz 12vhpwr kablosunun 2 ye ayrılmış olan girişlere takıp sonra ekran kartına takmanız...
Eğer genel kullanımda bir sıkıntı yoksa (birden fan açıp kapanma, olması gerekenden az rpm le dönmesi, çok ses çıkartması) stok ayarlarda kalması daha...
Sistem boştayken fanlara yüklenmenin bir artısı yok fanların ömründen yer, 55 dereceye kadar boştayken kule tipi soğutucularda normal kabul edilir. Önemli...
Kısa süreli deneyimlediklerim; Arctic 1, blackshark, jbl quantum,
Uzun süreler kullandıklarım; sn r-7 mesh, cloud stinger, rampage drop plusın yurtdışı...
Ürünü amazon üzerinden kendi sayfasından satın aldım sıfır geldiğinden de şüphem yok. Herkesin benim gibi düşünmesine de gerek yok lakin ben kullanamadım ve...
Peki daha detaylı anlatabilir mısınız sorunu mesela üst üste sürekli mi gerçekleşiyor yoksa rastgele arada bir mi? Yük altında yani AAA oyunlarda da aynı...
Kafa yapısıyla bir ilgisi yok evet ürün gerçekten hafif yokmuş gibi hissettirebilir ama kafa bandında da herhangi bir sünger yok kafamda tahta ile saatler...