Merhaba.
Sapphire Nitro+ RX 9070 XT ekran kartı alacağım, bunun içine sığabileceği bir mesh ARGB kasa almak istiyorum.
Type-C girişi olsa çok güzel olur.
Masanın altında olacağı için fanlarının sağ veya solda değil de önde 3 arkada 1 tane olabilecek şekilde arıyorum.
USB, Type-C ve Power kısmı...
Merhaba,
Arkadaşımda Casper Excalibur G870 laptop var içinde bulunan Intel WI-FI6 AX201 driver'ı aygıt yöneticisinde sürekli ünlem işareti ile duruyor. Bu yüzden de Wi-Fi'ya bağlanamıyor, wifi simgesi başlat çubuğunda da gözükmüyor.
Driver'ı silip yeniden yükledim hem Casper'ın sitesinden hem de...
Arkadaşlar merhaba sistemimi yakın zamanda upgrade ettim ve yayınlara başlayacağım ama hangi platformda yapmalıyım karar veremiyorum.
Kick'in henüz obs/streamlabs gibi uygulamalarda tam optimizasyonu yok, hala çoğu eklenti, kaynaklar felan düzgün şekilde senkronize olmuyor.
Ama Kick'te...
Merhaba bilgisayarımda yedeklediğim fotoğraf ve videolar senelerce biriktiği için 500GB'dan fazla bir yer kaplamakta bu yüzden bunları yedeklemek için 1TB bir disk almak istiyorum.
SATA SSD veya taşınabilir disk almak daha mantıklı geliyor ama hangi modeli almalıyım bilmiyorum F/P ucuz...
sesi ayarlayamıyorsun gamepower ile instagramdan konuştum uygulaması da olmayacakmış
Ve dipses sorunu olduğunu kabul ettiler tüm aero modellerinde var dediler
1757702951
ben iade için hepsiburada müşteri hizmetleri ile konuştum bana konuşmanın ekran görüntüsü ile birlikte iade talebinde...
Arkadaşlar merhaba geçen gün Abdullah abinin hikayesiyle birlikte gamepower aero ultra kulaklığı aldım
Bugün geldi ve kulaklığı şuanda test ediyorum
2.4ghz modunda kulaklıkta bir dip ses var rahatsız edici şekilde
kablolu ve bluetooth modunda bu dip ses yok
Bundan önce Gamepower Kizaru...
Merhaba hem laptop hem de telefonuma bağlayacağım bir Bluetooth kulaklık arıyorum.
Ucunda silikon başlıkları olan şekilde olsa daha iyi olur.
Mikrofonu ve ses kalitesi iyi bir model arıyorum bataryası da uzun süre dayanırsa güzel olur.
Şimdiki kullandığım K55 TWS Bluetooth kulaklık ama...
1. sebep işlemcinin aşırı ısınması kaynaklı olabilir.
Yeni termal macun sürebilir ve yeni soğutucu alabilirsin.
2. sebep ssd sağlığı düşük olabilir(şuanda bunu yaşadığım için ssd yi garantiye gönderdim) crystaldiskinfo üzerinden kontrol edebilirsin.
3. sebep ramlerde sıkıntı olabilir. memtest86...