Ajazz dan gelen mail cevabı
Sorgunuz için teşekkür ederiz. Fare bir süre sonra güç tasarrufu moduna girecek ancak açıklamanıza göre 2.4G bağlantısında bazı...
Bende de uzun süre kullanmayınca uyku moduna giriyor ama hareket edince uyanıyor ve oyunda kopma vs yaşamadım eski mouse a göre fazlasıyla tatmin etti beni
Hocam NL (en alttaki)nde Long Endurance Edition diyor yani Uzun Dayanıklılık (Götürme) Versiyonu gibi bir şey yazıyor, daha iyi batarya için olabilir...
O driver la benimkisi aynı indirdim onu gine aynı driver aynı şeyler var benimkinin tam modeli AJ159 NL P diye geçiyor ztn hocam ztn oyun oynarken 2-3 defa...
ajazzın sitesinden indirmiştim 8 mb ful çince uygulama ingilizce desteği yok birde uykuya girmenin süresi ayarlanıyordu sadece Diğeri ayarlanıyormu bilmiyorum
Farklı portlarda denedim de o dediğinizi yaptığımda gine başa gelmicekmi durum derin uykudan uyandıktan sonra devam edicek 10 saniye güç korumasına almaya
Evet bununla alakalı ama bende çok değişik yaşanıyor bazen mouse a dokunuyorum hareket etmiyor bazen dokunuyorum imleç ışınlanıyor oyundayken bi ara gitti...
sol tık sağ tık ve scroll a aynı anda da bastım ama değişmedi altında ztn dpı ve bağlantı tuşları var
1740262497
burdaki resime göre vergi iadesi de...