Şu an o telefondan yazıyorum :) sabah %82 pili vardı. Şu an %55. Ekran, kamera, pil hepsi güzel şu an. Arkadaşım 58k TL teklif etti eğer satmak istersem diye 😅 memnunum ya şükür 🙏
Tesekkur ederim yorumun icin. Insanlar keske Boyle duzgunce degerlendirme yapsa. Adam 45kya SIFIR iphone 15 pro alacagini saniyor, ve onu bile alinmaz olarak nitelendirmis. Garip garip kafalar var. Tesekkur ederim tekrardan insani yorumun icin ♥️
Alip kullanicam hocam. Arada bir fotograf bir de sosyal medya. Bu Kadar. Akici olsun. Dakika basi xiaominin sacma reklamlarindan kurtulayim. Fotograf da azicik net gozuksun. Tek derdim bu. Satmak gibi bir niyetim yok. Milleti dolandirmak gibi de. Kul hakkina inanan birisiyim
Cok kullanilmis bir 2. El cihaz konumunda evet farkindayim. Ama Boyle bir cihaz bile 55-60k arasi olmaz mi? Yurt ici cunku. Pil sagligi 98 devir 37. 47k cok avantajli. O butceye ikinci El ip15 bile yok bak prosunu gectim base modeli yok.
Hocam dediginiz dogru ama Ben baya inceledim. Yaklasik yarim saat. Ekrani da kameryi da. Bir sorun goremedim yanik v.s. Pil sagligi da fena degil. He tabii deforme olmustur belli bir miktar. Zaten diger turlu ucuz olamaz. Ama 47kya duz model iphone 14 harici bir sey yok. Ikinci El yurt ici 15...
Arkadaslar mediamarktta gordum urunu. 15 pro. Teshir urun. Pil sagligi %98 devir sayisi ise 38. 5 ay garantisi kalmis. Cok ufak cizikleri var belli olmayan. Sizce alinir mi? Fiyat asiri dusuk geldi. Neden boyle dedim. Calisan Kisi ise "Fiyatlari merkez belirliyor yoksa bizce de cok daha pahaliya...