Tysamo isimli üyenin son içerikleri

1. Tysamo

Zeki Olmak Nasıl Bir His ?

?
  2. Tysamo

Zeki Olmak Nasıl Bir His ?

belki de paradan bile çok istediğim bir özelliktir zeki olmak. mesela haberlerde gördüğün bir konunun arka planını kimse çözemeden çözmek, çoğu insanın düşünmediği mantıklı komplo teorileri üretmek....
  3. Tysamo

30 Yıllık Araba Alınır Mı ?

o fiyata olması beni de kuşkulandırmıştı
  4. Tysamo

teşekkürler 🙏
  5. Tysamo

yüksek km'li araçların iyi bakılıp bakılmadığına nasıl anlayabilirim, yardımcı olur musunuz
  6. Tysamo

manuel hocam bu. ama yine de sağolun
  7. Tysamo

çok sağolun. 1760209659 bakım masrafı çok tutardan kastınız ne acaba ?. arabalardan pek anlamam
  8. Tysamo

500 bin civarı bütçem var, sedan ve ya suv düşünüyorum. 250bin km'deki jeep marka suvlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz ve ya o bütçede önerebileceğiniz otomatik sedan var mı
  9. Tysamo

Abd'de çalışma izni olmadan çalıştıran yer bulmak kolay mı ?

boş boş konuşma birader bilgisi olanlar yazsın dedim boş konuşanlar değil.
  10. Tysamo

güzel kariyer yönetimi 👏
  11. Tysamo

selamlar. başlıktaki gibi ve acaba maaşı asgariden az öderler mi ? turist vizesi ile gidip iltica başvurusu yapmayı düşünüyorum bilgisi olanlar cevaplarsa iyi olur.
  12. Tysamo

Rx 6500xt ekran kartı kapanma sorunu

tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın occt testinde her şey kusursuz çalışırken 3d standart ve 3d adaptiveyi birlikte çalıştırdığımda pc kapanıyor sanırım sorun bu 2 şeyde yeni ekran kartı mı almalıyım ? 1741896586 tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın occt testinde her şey kusursuz...
  13. Tysamo

occt'den test yaptım sorun psu da değil gibi üstad en son çare dediğin gibi yaparım teşekkürler
  14. Tysamo

500w powerboost bst500e
  15. Tysamo

i3 10105f, h410 mb, ddr4 gskill 2x8gb,kioxia ssd 1741892310 4 yıllık pcnin garantisinin hala devam ettiğini sanmıyorum üstad
Geri