egea chevrolet cruze chevrolet trax belki kia cerato 1.6 gsl opel astra bunlara 5 6 ay önce bakıyordum bu bütçelere ortalama bişeyler çıkıyordu piyasayı takip etmedim ama kesinlikle jeep almanı tavsiye etmem hevesin varsada bi süre sonra pişman olursun500 bin civarı bütçem var, sedan ve ya suv düşünüyorum. 250bin km'deki jeep marka suvlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz ve ya o bütçede önerebileceğiniz otomatik sedan var mı
teşekkürler
hocam bir kuşku var ama fiyat ve araç iyi
hocam bir kuşku var ama fiyat ve araç iyi
egea chevrolet cruze chevrolet trax belki kia cerato 1.6 gsl opel astra bunlara 5 6 ay önce bakıyordum bu bütçelere ortalama bişeyler çıkıyordu piyasayı takip etmedim ama kesinlikle jeep almanı tavsiye etmem hevesin varsada bi süre sonra pişman olursun
o fiyata olması beni de kuşkulandırmıştışanzıman motor falan değişmiş iyi değil ilan
He otomatik istediğini unuttum geely nin otomatik vitesli eski modelli aracı yok pardonmanuel hocam bu. ama yine de sağolun
abi benim aldığım kişi yıllardır kullanıyordu o aracı yağ damlatma terleme vs hiçbirşey yoktuyüksek km'li araçların iyi bakılıp bakılmadığına nasıl anlayabilirim, yardımcı olur musunuz