Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 289
Valla kullanıyorum premium hissettiriyormuazzam araç aklımda kaldı 7 kişilik derdim olmasa alacağım ilk araç. dolu dolu ve prestijli bir araç.
Valla kullanıyorum premium hissettiriyormuazzam araç aklımda kaldı 7 kişilik derdim olmasa alacağım ilk araç. dolu dolu ve prestijli bir araç.
2-3 seneye 0 almayı planlıyorum nasip olursa gerçekten çok hoşuma gidiyor , güle güle kullanınValla kullanıyorum premium hissettiriyor
hyundai-kia gurubu iyidir sanayiyi unutursun ancak alınacaksa 1.6tgdi-1.6tgdi hybrid alınması taraftarıyım ayrıca sportage daha kaliteli hissettiriyor.
Hocam şu ilana bi bakar mısınız nasıl sizce?2-3 seneye 0 almayı planlıyorum nasip olursa gerçekten çok hoşuma gidiyor , güle güle kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hyundai-kia gurubu iyidir sanayiyi unutursun ancak alınacaksa 1.6tgdi-1.6tgdi hybrid alınması taraftarıyım ayrıca sportage daha kaliteli hissettiriyor.
KM düşükte araç eski yeni kasası alınır bu parayaHocam şu ilana bi bakar mısınız nasıl sizce?
Biri dizel biri hibrit benzinli yakıt tüketimi arasında çok fark olmaz mı?KM düşükte araç eski yeni kasası alınır bu paraya
https://www.sahibinden.com/ilan/vas....6-t-gdi-hybrit-cool-cam-tvn-1254577423/detay gibi
Hibrit araçlar az yakıyorBiri dizel biri hibrit benzinli yakıt tüketimi arasında çok fark olmaz mı?
Saydıkların çok güzel Vwler çok işe yaramaz ruhsuz araçlar gibi geliyor metal yığınından farksızlar bana göre. Tucsona özellikle hastayımönereceğim tonale, formentor, hrv, tuscon sportage bulabilirsen 1.5 karoq ta olabilir ama ben bu seçenekler arasında tonale fermantor arasında olurdum tasarım olarak iç ve dış daha hoşuma gidiyor sonrasında sportage
Güzel aslında kötü değil ama 1.5 leri 3 silindir ben 3 silindir motorlara suvlarda sıcak bakmıyorum, 1.3 leri 4 silindir alınabilir ama diğer araçlar tasarım olarak daha hoş duruyor.
Birde japon grubu araçlarında CVT şanzıman var daha sorunsuz ama sürüş zevki olarak diğerleri gibi değil
Eyw Allah razı olsun2-3 seneye 0 almayı planlıyorum nasip olursa gerçekten çok hoşuma gidiyor , güle güle kullanın