Öneri 1.7M-1.8M Civarı SUV Araç Önerisi

T Roc B segment mi :d önce kendin öğren la balbakağı.
T Roc'un bagajı daha büyük, yükseklikleri aynı, daha geniş, sadece daha kısa.
Her şey bagaj büyüklüğü veya boyutla mı ilgili sence arrrrrrpacık soğanı :) Araba hakkında zerre bilginin olmadığı kesin, Troc B segmenttir, ama tabi senin gibi arrrrrpacık soğanları bagajı büyük diye C segment diyebiliyor.Üzücü...

Kia sportage aracın sahibi yeni çıktı bu fiyata bana 1.7 den veriyor uygun mu sizce?
ikinci el piyasasina cok hakim olmadigim icin senin bu karari vermende cok etkili olmak istemiyorum. ama benim icin 1.7 guzel para ve o paraya bir araba alacak olsaydim eski kasa almak istemezdim acikcasi

kia sportageların şanzıman biraz kararsız ve kavrama sorunları var kuru dct olduğu için onun dışında mis gibi araba yaklaşık 1 yıl boyunca kullandım fiyat hakkında bir bilgim yok

kia sportageların şanzıman biraz kararsız ve kavrama sorunları var kuru dct olduğu için onun dışında mis gibi araba yaklaşık 1 yıl boyunca kullandım fiyat hakkında bir bilgim yok
Nissanın görünüşünü sportage a göre daha çok beğeniyorum fakat onun da km si az ve 1 yıl daha genç.
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Qashqai 1.725m
Sportage 1.700m

Nissanın görünüşünü sportage a göre daha çok beğeniyorum fakat onun da km si az ve 1 yıl daha genç.
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Qashqai 1.725m
Sportage 1.700m
Qashqai hakkında pek bir bilgim yok acikcasi sizin araba seciminizi etkilemek cok istemem diğee üyelerin dediği gibi ama illa sececek olsam herhalde sportage secerdim

eger sportage'in tek sorunu kuru kavrama ise dedigim gibi su an kmsi dusuk oldugu icin sorun olmaz eger siz de cok km yapmayacaksaniz 100binleri gecmeyecekseniz sorun olmaz buyuk ihtimalle. ww grubuna gore daha yuksek km'lerde kavrama sorunu ortaya cikiyor ama onlara nazaran masrafi daha cok oluyor diye biliyorum

eger sportage'in tek sorunu kuru kavrama ise dedigim gibi su an kmsi dusuk oldugu icin sorun olmaz eger siz de cok km yapmayacaksaniz 100binleri gecmeyecekseniz sorun olmaz buyuk ihtimalle. ww grubuna gore daha yuksek km'lerde kavrama sorunu ortaya cikiyor ama onlara nazaran masrafi daha cok oluyor diye biliyorum
2022 tucson vardi 30 binde çok fazla titremeye başlamıştı kalkışlarda bunlar ağır araba hocam hele bir de 4x4 ise daha çok yük biner daha kötü olur servislerde hiç ilgilenmiyor şanzıman kavrama sorunlarıyla gittiğimde bunlarda kronik surekli bu sebepten araba geliyor diyip hic bisey yapmadilar boyle bisey olacagini bilsem almazdım ondan önce kullandigim sportage 100k kmde hic sorun cikarmamisti gözümü boyadı bir de tucson düşük km olunca hiç sorun olmaz diye almıştım ama oldu şuan aracı sattım yeni sahibi iki kez aradı servis bir şey yapmıyor daha fazla titremeye başladı diye arabayı kesinlikle kötülemiyorum çok güzel araba ama şanzıman sorunları sıkıntı

Geri