çok süper motor biraz daha fazla yakar ama hakkınıda verir. ds7 alınacaksa 1.6 puretech 225 lik alınması taraftarıyım.evet bizde de 2024 model 1.5bluehdi c5 aircross var ve gercekten cok guzel ama sanirim o motorlarda da 2023 ocak sonrasi alinmasi gerekiyor. o zamana kadar olanlarin egzantrik zinciri 7mm sonrakiler 8mm diye biliyorum. yine de cok bir sorun yaratmaz. ikinci el aliyor olsam 1.5bluehdi yerine 1.6puretech tercih ederdim hem sesten dolayi hem de ablue ile ugrasmamak icin
72k km de tramersiz hatasız aldım şuan fiyatları uçmuş 1950 olmuşSiz çok iyi fiyata almışsınız sanırım hocam.Şu an baktım da sizin aldığınız fiyatta olan araçların km si çok fazla hem de değişen ve boyalı parçaları var.
muazzam araç aklımda kaldı 7 kişilik derdim olmasa alacağım ilk araç. dolu dolu ve prestijli bir araç.Farklı bir öneride bulunayım ds7
Biraz baktım da bu bütçe aralığında düşük km,temiz bir araç bulmam zor gibi.Farklı bir öneride bulunayım ds7
Evet hocam 4 ayda bu kadar mı fark eder fiyatlar.çok süper motor biraz daha fazla yakar ama hakkınıda verir. ds7 alınacaksa 1.6 puretech 225 lik alınması taraftarıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
72k km de tramersiz hatasız aldım şuan fiyatları uçmuş 1950 olmuş
Hocam ilk önceliğim kilometresinin fazla olmaması ve tramersiz,hatasız,boyasız olması.Araçtan beklenti nedir? Mesela az yakması önemli mi, yalıtımı önemli mi, bakım maliyetleri önemli mi, seri bir araç mı olmalı (hızlanma), yol tutuşu önemli mi, aileyle mi kullanılacak, donanım önemli mi, arıza çıkartma ihtimali önemli mi vb.
Özellikle şehir içinde kullanacağını ve sorunsuzluk odaklı bir araç istediğini düşünürsek akla gelen ilk araç Toyota C-HR 1.8 Hybrid. Güncel hybrid teknolojisi sayesinde şehir içinde bedavaya gezersin. Sorunsuz benzinli bir motoru var, turbo vesaire masrafı olmaz. E-CVT şanzımanı sayesinde sorunsuzluğuna sorunsuzluk katıyor. Kavrama maliyeti derdin de olmaz yani. CVT şanzıman yapısı gereği aracın performansını ve sürüş zevkini öldürüyor ancak bunun yanında yakıt ekonomisi sağlıyor. Çok da performanssız bir araç sayılmaz, 2023 üstü 140 beygirlik versiyonunun 0-100 hızlanması 9.9 saniye. Ortalama olarak kabul edilebilir.Hocam ilk önceliğim kilometresinin fazla olmaması ve tramersiz,hatasız,boyasız olması.
Toyota gibi sorun çıkarmayan konforlu bir araç istiyorum.
Ailemle beraber kullanıcam.
Qashqai, hrv, crv bunlar dayanıklı sorunsuz arabalardır. Şuan kaldı mı bilmiyorum bakmadım bir ara ds7 ler vardı hala varsa bu paraya onlarada bakabilirsiniz pejonun servsine falan gitsenizde oluyor aynı motor .Selamlar dostlar başlıkta yazan bütçede bir suv araç almayı düşünüyorum.
Şu anda Qashqai 1.5 dCi Midnight Edition-Platinum Premium Pack ve UEFA Şampiyonlar Ligi Edition modellerini alabilirim gibi geliyor.
Araç daha çok şehir içinde kullanılacak ve otomatik vites düşünüyorum.
Qashqai modellerini tavsiye eder misiniz ya da başka bir öneriniz var mı acaba?
2022 model 1.6 gt 3008 ler söylediğim bütçenin çok üstünde kalıyor hocam temiz araç olanlar.eger senin icin konfor, genislik ve sorunsuzluk onemliyse 2022 model 1.6 shine bold c5 aircrosslara bak. konfor onemli degil dersen yine 2022 model 1.6 gt 3008. eger cok az yaksin dersen ve genislik onemli degilse yukaridaki arkadasin dedigi gibi chr bak,
pazarlik yapacaksin artik. olmazsa ya allure alacaksin ya da model yili duseceksin.2022 model 1.6 gt 3008 ler söylediğim bütçenin çok üstünde kalıyor hocam temiz araç olanlar.