Öneri 1.7M-1.8M Civarı SUV Araç Önerisi

attigin qashqai cok guzel duruyor ancak o paraya daha yeni arabalar arabilirsin. senin attigin kasa da yeni kasasi da cok hosuma gidiyor qashqainin. arkadasin dedigi gibi cvt sanziman sorunsuz ama ben senin yerinde olsam daha guncel bir araba bakardim
Benim de kasası çok hoşuma gidiyor hocam.Sizce hak etmiyor mu yani bu paraları özellik olarak kullanılabilirlik olarak?

T Roc B segment mi :d önce kendin öğren la balbakağı.
T Roc'un bagajı daha büyük, yükseklikleri aynı, daha geniş, sadece daha kısa.
https://binekarac.vw.com.tr/tr/volk...ndirme/b-segmenti-araclar-ve-ozellikleri.html

volkswagen sitesi al oku altta yazıyor balkabağı kimmiş :D ulan arkadaş atıp tutuyorsun boş atıp tutuyorsun elinin altında internet kaç yıldır bu sektörde yedek parça içindeyim klavyeden efelik yapıyorsun. Araç kasaları zaten her kasada büyüyor eski c segmentlerde şuan büyüdü yani boyuta ne bakıyorsun. trocun rakibi juke tur nissanda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu ilana bir bakabilir misiniz sizce kötü mü?

Aracın teknik detaylar kısmında 4 silindir olduğu yazıyor yanlış bilgi mi?
O bütçelere çıkıp eski kasa araç alma

T Roc B segment mi :d önce kendin öğren la balbakağı.
T Roc'un bagajı daha büyük, yükseklikleri aynı, daha geniş, sadece daha kısa.
Sen şimdi linke tıkmalayıda beceremezsin senin için ss alıp atıyorum al iyi bak turşu seni, direkt volkswagen sitesinden alıntı bak senin gibi totodan bilgiler değil bunlar. Hadi git köyüne turşu seni

b segment.webp

https://binekarac.vw.com.tr/tr/volk...ndirme/b-segmenti-araclar-ve-ozellikleri.html

volkswagen sitesi al oku altta yazıyor balkabağı kimmiş :D ulan arkadaş atıp tutuyorsun boş atıp tutuyorsun elinin altında internet kaç yıldır bu sektörde yedek parça içindeyim klavyeden efelik yapıyorsun. Araç kasaları zaten her kasada büyüyor eski c segmentlerde şuan büyüdü yani boyuta ne bakıyorsun. trocun rakibi juke tur nissanda.

O bütçelere çıkıp eski kasa araç alma

Sen şimdi linke tıkmalayıda beceremezsin senin için ss alıp atıyorum al iyi bak turşu seni, direkt volkswagen sitesinden alıntı bak senin gibi totodan bilgiler değil bunlar. Hadi git köyüne turşu seni

Alıntıyı görüntüle
Golf'e C diyen adam T Roc'a B demiş diye T Roc B segment mi oluyor :d
Oradaki B segment söylemi uzunluğundan dolayı. Suv segmentinde kısa sayıldığı için B olarak geçiyor. Özellik, kalite, motor tarafında daha iyi aracın sadece uzunluğundan dolayı B olduğunda rakibi kalitesiz araç olmuyor.

4 ay önce 1760 a 2022 1.5 bluehdi 5008 gt aldım kesinlikle öneririm büyük istenmiyorsa ds7 öneririm . 1.5 bluehdi motor hem az yakıyor hem güzel kaçıyor hem konforu çok güzel tipi de güzel araçta heybetli donanımı da dolu dolu kesinlikle öneririm.

Benim de kasası çok hoşuma gidiyor hocam.Sizce hak etmiyor mu yani bu paraları özellik olarak kullanılabilirlik olarak?
acikcasi donanimi ozellikleri hakkinda bilgim yok. eger sizin begendiginiz arac o ise aklinizda kalacaksa baska arac almaniz da sacma olur. sadece iyice arastirin kronik sorunlarini vs ve ona gore karar verin

Oradaki B segment söylemi uzunluğundan dolayı. Suv segmentinde kısa sayıldığı için B olarak geçiyor. Özellik, kalite, motor tarafında daha iyi aracın sadece uzunluğundan dolayı B olduğunda rakibi kalitesiz araç olmuyor.
araç b segment , malzeme kalitesinin yüksek olması b segment gerçeğini değiştirmiyor o şekilde bakarsanız xc40 da b segment ama premium b.

4 ay önce 1760 a 2022 1.5 bluehdi 5008 gt aldım kesinlikle öneririm büyük istenmiyorsa ds7 öneririm . 1.5 bluehdi motor hem az yakıyor hem güzel kaçıyor hem konforu çok güzel tipi de güzel araçta heybetli donanımı da dolu dolu kesinlikle öneririm.
evet bizde de 2024 model 1.5bluehdi c5 aircross var ve gercekten cok guzel ama sanirim o motorlarda da 2023 ocak sonrasi alinmasi gerekiyor. o zamana kadar olanlarin egzantrik zinciri 7mm sonrakiler 8mm diye biliyorum. yine de cok bir sorun yaratmaz. ikinci el aliyor olsam 1.5bluehdi yerine 1.6puretech tercih ederdim hem sesten dolayi hem de ablue ile ugrasmamak icin

Ya arkadaş ne anlatıyorsun yok şöyle böyle arkadaş segment var araçlarda her marka zaten yeni kasalar geçişte bir öncekinden daha iyi kalite yapıyor. Senin anlattığın olaylara göre şekillenmiyor segment farkı aynı 2025 yılı b segment b suv bin in sonra 2025 herhangi bir c segment suv bin anlayacaksın. Belki ehliyetin bile yok burada tırı vırı yapmışsın turşu seni. Hayır deki kusura bakma yanlış biliyormuşum olay bitecek kendince birşeyler anlatıp oradan uzatıyorsun

Tucson ve sportagedan daha cazip seçenek göremiyorum

Siz çok iyi fiyata almışsınız sanırım hocam.Şu an baktım da sizin aldığınız fiyatta olan araçların km si çok fazla hem de değişen ve boyalı parçaları var.

Tucson ve sportagedan daha cazip seçenek göremiyorum
Bu dediğiniz araçlar qashqaiden hangi bakımdan daha iyi hocam?
1 kişi bile qashqai önermiyor.

Siz çok iyi fiyata almışsınız sanırım hocam.Şu an baktım da sizin aldığınız fiyatta olan araçların km si çok fazla hem de değişen ve boyalı parçaları var.

Bu dediğiniz araçlar qashqaiden hangi bakımdan daha iyi hocam?
1 kişi bile qashqai önermiyor.
Tucson zaten şu an en çok tutulan c suv. Youtubeda tiguanla qasqaiyle 3008 le karşılaştırma videoları var. Benim anlatmamdan ziyade karşılaştırma videoları izlemek daha iyi fikir verir

Ya arkadaş ne anlatıyorsun yok şöyle böyle arkadaş segment var araçlarda her marka zaten yeni kasalar geçişte bir öncekinden daha iyi kalite yapıyor. Senin anlattığın olaylara göre şekillenmiyor segment farkı aynı 2025 yılı b segment b suv bin in sonra 2025 herhangi bir c segment suv bin anlayacaksın. Belki ehliyetin bile yok burada tırı vırı yapmışsın turşu seni. Hayır deki kusura bakma yanlış biliyormuşum olay bitecek kendince birşeyler anlatıp oradan uzatıyorsun
La balkabağı benim yanıldığım nokta kağıt üstündeki adı. Ben bahsederken araçta bahsediyorum, sen gitmiş T Roc ile Juke karşılaştırıyorsun. Arada 2 gömlek malzeme kalitesi, 3 gömlek motor farkı var.
Para lafı yapan biri asla değilimdir ama büyük ihtimalle senin ehliyet benimkinin yanında kart vizit gibi kalıyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,738
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri