Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,152
Tesla Model Y alınabilir.
keşke o paraya olsa hocam keşke...Tesla Model Y alınabilir.
keşke o paraya olsa hocam keşke...
kesinlikle 2paragrafa da katılıyorumÜzerine bir miktar eklenebilir. Kimisi henüz erken olduğunu düşünüyor, bence de aynı şekilde ancak 350.000 km yol yapıldığında aracın yarı fiyatına yakın miktarda yakıt masrafından tasarruf etmiş oluyorsunuz.
Elektrikli araçların ruhunun olmadığını düşünüyorum ancak günümüz koşullarında 1.0, 1.2 motorların da bi elzemiyeti yok.
Kimse uzun süreli hesaplamıyor hocam öyle olsa benzinlinin dizelden ne kadar daha mantıklı olduğunuda anlarlardıÜzerine bir miktar eklenebilir. Kimisi henüz erken olduğunu düşünüyor, bence de aynı şekilde ancak 350.000 km yol yapıldığında aracın yarı fiyatına yakın miktarda yakıt masrafından tasarruf etmiş oluyorsunuz.
Elektrikli araçların ruhunun olmadığını düşünüyorum ancak günümüz koşullarında 1.0, 1.2 motorların da bi elzemiyeti yok.
Kimse uzun süreli hesaplamıyor hocam öyle olsa benzinlinin dizelden ne kadar daha mantıklı olduğunuda anlarlardı
Bence şuan t10F beklenmeli
Ruhtan çok uzun süreli kullanımda insanlar ne olacağından korkuyor.Üzerine bir miktar eklenebilir. Kimisi henüz erken olduğunu düşünüyor, bence de aynı şekilde ancak 350.000 km yol yapıldığında aracın yarı fiyatına yakın miktarda yakıt masrafından tasarruf etmiş oluyorsunuz.
Renaultun ödüllü 1.5dci motoru 1.2m garantili diye biliyorumRuhtan çok uzun süreli kullanımda insanlar ne olacağından korkuyor.
160.000km garantisi var sonrası vs. ne olacağı soru işareti. Bataryalar çok pahalı.
Benzin ve mazot eskiye göre pahalı değil hatta biraz araştırma yaptığımızda şuan ki maaşlarımızla daha fazla alabiliyoruz artık. (akpli değilim
Gönül ister 2000cc üstü V6 V8 araçlara binelim, maalesef vergilerden 1.5-1.6 motorlara razı olduk.
Ayrıcı dizel motor benzinliden daha düşük devir çevirdiği için daha uzun ömürlüdür (Markadan markaya değişir).
Evimizin yakınındaki 2 taksi 1 milyon kmye yaklaşmış durumda.
Doğrudur hocam, usta ve taksici yakınlarım hep dizel tercih ediyor. Dizel candır.Renaultun ödüllü 1.5dci motoru 1.2m garantili diye biliyorum