650 bin TL Araba Önerisi

Miracbyk

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar arabadan anlayan biri değilim yakın zamanda araba alacağım 650 bin TL civarı bütçem var hangi arabaları önerirsiniz ?
Aklımda İbiza var iyi midir ? Hangi motorunu almalıyım ? 1.2 TSİ alınır mı ?

1.2 TSI alınabilir, ortalama 8-9 arası yakıt tüketimi var ama bastığın zaman performansı hissedeceğin motor. Aynı motoru Fabiada kullanıyorum.

1.2 TSI alınabilir, ortalama 8-9 arası yakıt tüketimi var ama bastığın zaman performansı hissedeceğin motor. Aynı motoru Fabiada kullanıyorum.
1.4 nasıldır o fiyat bandında bulunur mu ve önerebileceğiniz başka araba var mı ? Focuslar nasıldır hangi motoru iyidir otomatikte olabilir focus

1.4 nasıldır o diyat bandında bulunur mu ve önerebileceğiniz başka araba var mı ? Focuslar nasıldır hangi motoru iyidir otomatikte olabilir focus
1.4 TSI dan bahsediyorsan normal kullanıcı için pek performans farkı olmaz ama hacim biraz daha iyi mantıken motor daha sağlıklı olur ama her zaman bu geçerli değil, tüketim motor hacminden ve gücünden dolayı bir tık daha düşük olur muhtemelen. 650 Bandına Clio 4, fabia, polo, İ20, auris olabilir. Megane 3, golf 6, egea da olabilir.

Temiz bir impreza bulabilirsen eğer pek sanmıyorum ama almayı önersem taşlanırım galiba :)

Merhabalar arabadan anlayan biri değilim yakın zamanda araba alacağım 650 bin TL civarı bütçem var hangi arabaları önerirsiniz ?
Aklımda İbiza var iyi midir ? Hangi motorunu almalıyım ? 1.2 TSİ alınır mı ?
İbiza kullanan biri olarak öneririm kesinlikle. 2016 model 1.2 tsi manuel kullandım gerçekten güzel araba tabi hızla işiniz yoksa şehir oldukça atık kıvrak ve kullanışlı adeta motosiklet kullanıyor gibiyim hiç park sorunu yaşamadım ama uzun yolda 1.85 biri olarak bel ağrısından öldüm açıkcası onun dışında güzel araç 1.4 tsi demişsin performans olarak fark yok deselerde bariz bir fark var benxe 1.4 tsi ibizanın kasasına fazla gelir tutamazsın aracı yerinde

İbiza kullanan biri olarak öneririm kesinlikle. 2016 model 1.2 tsi manuel kullandım gerçekten güzel araba tabi hızla işiniz yoksa şehir oldukça atık kıvrak ve kullanışlı adeta motosiklet kullanıyor gibiyim hiç park sorunu yaşamadım ama uzun yolda 1.85 biri olarak bel ağrısından öldüm açıkcası onun dışında güzel araç 1.4 tsi demişsin performans olarak fark yok deselerde bariz bir fark var benxe 1.4 tsi ibizanın kasasına fazla gelir tutamazsın aracı yerinde
301 1.6 motor kullandım bi ara çok fark varmıdır 1.2 tsi ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,774
Üyeler
183,164
Son üye
ebrarjann
Geri