Kolonyağı olmaz tuşlar sökülebilirse izopropil alkol veya selülozik tiner ile yumuşak bir fırça yardımıyla hafif hafif bastırmadan fırçalayarak temizleyecek...
Maalesef paket düşmeye kadar geldiler. Keenetic modem aldık o da işe yaramadı bir türlü yardımcı olamadılar. Modemi ilk kullandığımda alınabilir hız...
Bence bütün türknet kullananlarda var bu ama uploadla uğraşanlar dışında farkeden yok bi şey var ama dur bakalım bende garip biçimde anlık ping yükselmesi...
Hocam selamlar bu türknet benim hız değerlerini bir türlü düzeltmiyor 😂 diyorum ki yeni modem aldım, modeminizde sıkıntı var herhalde diyorlar. Güncelleme...
Turknette benimde öyle bir problemim var. Elektrik kesildiğinde vs atanan hız değişiyor neden bilmiyorum. Sonra 10 tane destek talebi açıyoruz inceliyolar...
Valla ev içi tesisatında sorun var dediler normalde yok ama bunlara sakız olmayayım diye gittim cat6 çektim. Şu an hız değerlerini alıyorum hocam sorunsuz...
Sorun yok hocam ben sizi anladım zaten, arkadaşta bir şey söylemedi zaten yardımlarınız için teşekkür ederim :)
Şu anki değerler güzel hocam çok şükür...