tywin isimli üyenin son etkinliği

• tywin
    tywin, Diş Telleriniz kaç günde takıldı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    özel okadar bekletcegini sanmam
  • tywin
    tywin, Diş Telleriniz kaç günde takıldı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    özel/devlet hastanesine göre degısır 6 aydır sıra bekliyorum
  • tywin
    tywin, Termal Macun Önerisi/Soru başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-arctic-mx-4-4-gr-fiyati,513629125.html bilgisayar laptop ise açınca hem ekrankartı hemde işlemciye sürebilirsin...
  • tywin
    tywin, Klavye önerisi (aula f75 hariç) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    evet oldu tesekkurler dusunmemiştim
  • tywin
    tywin, Klavye önerisi (aula f75 hariç) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    benim aradagım biraz fazla tus sadece alt gr tusu için aulayı satıp para eklemek çok mantıklımı
  • tywin
    tywin, Klavye kategorisinde Klavye önerisi (aula f75 hariç) başlıklı bir konu açtı.
    suanda aktif olarak aula f75 kullanıyorum ama pek alışamadım %100 klavye sonrasında tekrar %100 yada %85 klavyeye dönmek istiyorum aulayı satıp alabileceğim...
  • tywin
    tywin, Savunma sporu yapmak istiyorum? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    diş teli ile alakalı bilgim yok
  • tywin
    tywin, Klavye kategorisinde Aula f74 uyku moduna geçme başlıklı bir konu açtı.
    aula f75 klavyem belli usre sonra rgbsi kapanıp tahminimce uyku moduna geçiyor bunu önleyebilirmiyim
  • tywin
    tywin, Bu klavye gift switch mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    eger ak820 almak istiyorsan sarı sitede 2k civarına var kutusu açılıp test edilmis
  • tywin
    tywin, Mouse / Mousepad kategorisinde Logitech makroyu ajazz'a aktarma başlıklı bir konu açtı.
    merhaba bende milli mousemizi yani ajazz 159 apex modelini aldım logitech makrosu var kod olarak ajaz driverine aktarabilirmiyim (makro silah makrosu tepmeme)
  • tywin
    tywin, HESABIMA PARA YATIYOR başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    seçilmiş kişisin
  • tywin
    tywin, Yurt İçi Alışverişi kategorisinde Bilfon güvenilir mi? başlıklı bir konu açtı.
    g305 alıcam 1000tlye satılıyor suanda en ucuz ama 650 TL'ye bilfonda satılıyor https://www.bilfon.net güvenilir bir site mi
  • tywin
    bildigim kadarıyla profosyonel maçlara çıkarsın ama normal il ilçe sampiyonalarına mavi kırmızı eldiven var ve oz kuralı
  • tywin
    ben 12 oz Black Mamba + 3.5m bandaj + dişlik 1350 TL'ye aldım dragon yada leon marka eldivenlere bakabilirsin uygun fiyatlı baslangıç eldiveni 1000tlye kadar...
  • tywin
    musabakarlada mavi veya kırmızı köşe oldugu icin kırmızı mavi renkten kasıt olabilir 1732808400 yada oz olayları oluyor turnuvada gene salonun sana verir...
Top Bottom