hocam bajaj pulsar ns 125 bakabilirsin güncel modellere bak abs onlarda vardı sanırım ve bilindik motor parça ya da servis konusunda sıkıntı çekmezsin sanıyorum ya da çinli qj motor srk 125s bakabilirsin ama çinli ne olacağı belli olmaz ben kullanıyorum daha bir şey yaşamadım ama senin...
RİCA EDERİM. BEN ÖNCE 50CC SCOOTER KULLANDIM SONRA A2 ALDIKTAN SONRA İLK VİTESLİ MOTOSİKLET OLARAK QJ SRK 125 S TERCİH ETTİM ÖNCELİĞİM VİTES GÖSTERGESİ VE ABS OLMASIYDI. YARDIM EDEBİLDİYSEM NE MUTLU BANA.
hocam qj motor srk 125 s önerebilirim ama servis ve yedek parçadan sıkıntı çekebilirsin çinli bir marka her an ne olacağı belli olmaz ben sorun yaşamadım ama senin yaşamayacağın anlamına gelmez. top speed 124 6 vites sıvı soğutma tft ekran ön arka abs vites göstergesi mevcut tipi de güzel...
hocam qj srk 125 s kullanıcısıyım motoru beğeniyorum kalitelide duruyor ama sonuçta çinli şu ana kadar bir problem yaşamadım ama bundan sonra yaşamayacağım şüpheli 6300km de motor yedek parçası yeni yeni gelmeye başladı servisleri kötü (rks servisi bakıyor) övülecek bi tarafı yok yani sadece...
hocam qj srk 125 s kullanıyorum ön arka abs ters teleskopik süspansiyon tft ekran ne ararsan var blok da güzel fakat yedek parçaları daha yeni yeni gelmeye başladı haberin olsun
motosiklet tehlikeli değil, sürücüsü ve diğer araç sürücüleri tehlikelidir. sen ne kadar düzgün sürersen sen ne kadar dikkat edersen o kadar güvenli hale gelir. konu hız yapmam etmem değil illaki yapıyorsun. sen ne kadar dikkat etsen de bir de dışardaki diğer araç sürücüleri var onlara diyecek...
bende de aynı durum var a2 ehliyete sahibim görmemle ilgili gözlükle kullanabilir ibaresi mevcut fakat kullanmıyorum herhangi bir sıkıntı yok polisler de çevirdiği zaman sıkıntı etmiyor ama kıl birine denk geldiğiniz zaman biliyorsunuz her şeyden ceza yiyebilirsiniz
Kasanın içinde kontrolcü bulunmuyormuş yapman gereken bir tane argb çoklayıcı kablo alıp anakartın argb bölümü ile fanların arasındaki bağlantıyı yapmak ondan sonra aurasync ile kontrol edebilirsin.