Neler Yeni

Srk marka motor alınır mı?

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle
ilk motorum olcak ya qj srk 125r ya da rks srk 125r alacağım ama bu markalar çin ve evet şimdi gelip çinden hiçbirşey alınmaz diyenleriniz olcaktır ama ne yapalım japon gurubuna paramız yetmiyor ve mecbur bir motora binmemiz lazım benim içim sindi ama parça sıkıntısı yaşarmıyım diye düşünüyorum yok bayide bulamazsam blue motor diye bir site varmıs ordan bulursun diyorlar niyetim 1 ya da 2 sene binip satmak arabaya geçincesiye kadar idare etse kafi gezip tozmak işe gidip gelmek için kullanacağım 2.el alcam bütçem 100k

CoNKeR

80+ Bronze
Bütçen japona yetmiyorsa, Hint'e yönel, Çin'e gerek yok.
100k bütçeye çiççek gibi TVS Apache RTR200 bulursun, hatta 115.bin TL'yi taksitle öderim dersen ,12 ay 0 faiz ile 0 motor sahibi olursun.

Çin malı alıp sanayilerden çıkamayınca, sen de Çin'den hiçbir şey alınmaz diyenler arasına katılırsın merak etme.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen japona yetmiyorsa, Hint'e yönel, Çin'e gerek yok.
100k bütçeye çiççek gibi TVS Apache RTR200 bulursun, hatta 115.bin TL'yi taksitle öderim dersen ,12 ay 0 faiz ile 0 motor sahibi olursun.

Çin malı alıp sanayilerden çıkamayınca, sen de Çin'den hiçbir şey alınmaz diyenler arasına katılırsın merak etme.
O kadar Çin kullanıcısı var ve memnun olmayan kullanıcısı sayısı bayağı az ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunları Yok değil var ama duruş ve fiyatına göre kabul edilebilir

CoNKeR

80+ Bronze
O kadar Çin kullanıcısı var ve memnun olmayan kullanıcısı sayısı bayağı az ama

Sorunları Yok değil var ama duruş ve fiyatına göre kabul edilebilir
Hepsinin üretim kaliteleri ortada ve hemen hemen aynı. Memnun olmayan sayısı az olan hangi Çinli marka?

Asıl soruyu sorayım, amacın motor önerisi istemek mi, SRK alman için ikna olmak mı?
1.si ise RTR200 fiyat eşdeğerlerine göre harika motor. Motoru çiçek gibi, şanzıman şıkır şıkır, freni gayet güzel, daha bir çok sayarım güzelliklerini.
2.si ise 4-5 defa sıfır Çin malı motor aldım, hepsinde kronik sorunlar yolda kalmalar vb durumlar yüzünden tövbe ettim. Hepsi farklı Çinli markalar. Bu yüzden, ben ve benim gibi birçok kişiden alman yönünde destek görmezsin, çünkü biz seni, senden çok düşünüyoruz.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsinin üretim kaliteleri ortada ve hemen hemen aynı. Memnun olmayan sayısı az olan hangi Çinli marka?

Asıl soruyu sorayım, amacın motor önerisi istemek mi, SRK alman için ikna olmak mı?
1.si ise RTR200 fiyat eşdeğerlerine göre harika motor. Motoru çiçek gibi, şanzıman şıkır şıkır, freni gayet güzel, daha bir çok sayarım güzelliklerini.
2.si ise 4-5 defa sıfır Çin malı motor aldım, hepsinde kronik sorunlar yolda kalmalar vb durumlar yüzünden tövbe ettim. Hepsi farklı Çinli markalar. Bu yüzden, ben ve benim gibi birçok kişiden alman yönünde destek görmezsin, çünkü biz seni, senden çok düşünüyoruz.
Ya kral dürüst olayım sana şöyle söyleyeyim hani yakışıklı duran Güzel duran mekanlara falan gittiğimde kızlarla falan gezebileceğim dışardan güzel duran bir motor arıyorum

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
EFEKAN SARIKAYA
hocam qj srk 125 s kullanıcısıyım motoru beğeniyorum kalitelide duruyor ama sonuçta çinli şu ana kadar bir problem yaşamadım ama bundan sonra yaşamayacağım şüpheli 6300km de motor yedek parçası yeni yeni gelmeye başladı servisleri kötü (rks servisi bakıyor) övülecek bi tarafı yok yani sadece şekil duruyo bajaj grubuna yönelmeni tavsiye ederim ya da arkadaşın dediği gibi rtr200

BabaVoss7

80+ Silver
İkinci 4 yıllık cf kullanıcısı olarak diyebilirimki. Şans işi. Ben hiç sıkıntı yaşamadım. Ama yaşayan çok gördüm duydum. Pcde olduğu givi aynı motor güzel gelirse şansına sorunsuz biniyon ama bi kronik başlarsa nedense ardı arkası kesilmiyor herhalde. Şuan tek sıkıntı ikinci el piyasası. Obun dışında bişey yok. Zaten ucuza alıyorsun o kdrda olsun. Denemeden bilemezsin. Üzülme ihtimalin evet daha çok. Ama paranda belli. Benim için hint te çinde aynı bana aynı hissiyatı veriyor. Sorun olarakta vs.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Ferhat Bilgi
İkinci 4 yıllık cf kullanıcısı olarak diyebilirimki. Şans işi. Ben hiç sıkıntı yaşamadım. Ama yaşayan çok gördüm duydum. Pcde olduğu givi aynı motor güzel gelirse şansına sorunsuz biniyon ama bi kronik başlarsa nedense ardı arkası kesilmiyor herhalde. Şuan tek sıkıntı ikinci el piyasası. Obun dışında bişey yok. Zaten ucuza alıyorsun o kdrda olsun. Denemeden bilemezsin. Üzülme ihtimalin evet daha çok. Ama paranda belli. Benim için hint te çinde aynı bana aynı hissiyatı veriyor. Sorun olarakta vs.
Hint daha sağlam olur Çine göre daha az problem çıkarma ihtimali olur

Yani aşağı yukarı 10 20 ihtimal Japon sorun çıkarıyorsa 50 60 hint çıkarır 70 80 Çin çıkarır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,321
Üyeler
165,666
Son üye
cihan3232
Top Bottom