merhaba inceleme için teşekkürler, elim çok büyük sizce darmoshark m3 v2 mi yoksa bu mu ya da varsa önerdiğiniz başka bir mouse duymak isterim. Tutuş türlerini pek bilmiyorum ama clicklere parmak ucumla pençeye benzer claw denebilir belkide tutuşuma sizce uyar mı elim büyük olduğu için kontrolü...
aynen öyle yoksa bende bilirim steelseries vs bakmayı ama hem vadedilen performans markasını satanlara göre daha iyi hemde fiyatlar cazip. bakalım şu kulaklık mouse nasıl çıkacak hocam. mousede sana güvenipte alıcam alışırım inşalah
işin sonunda wraithden ve benzeri sitelerden aldığın alınabilir fiyattaki her ürün aynı.fiyat performans için kalite, marka ismi ve dayanıklılık marka ismi gibi şeylerden kısıyor insanlar
önceliğin driverler olsun sonrasında oyun anında ısı kontrolü yap ısınmada sorun varsa ekran kartını garantiye vermelisin ama tahminimce driverler çözer sorununu. ayrıca fps arttırıcsm diye patatese çevirmeye gerek yok bilgisayarı sistemin ve nvidianın kendi ayarlarından performansı seçtiğin...
güzel öneri kankam bunu almaya karar verdim birde n9 pro ön siparişte onu düşünüyorum şuan işte adam akıllı incelemesi yok ama kağıt üstünde cezbediyor zaten normal n9 iyiyken prosundan daha yüksek beklentiye giriyorsun