tamamdır 1 slot gömülü diğeri boşta vardı ona uygun ram aldım ve şuan bilgisayar rahatladı artık yeni ve güncel oyunlarda 8 gb ram yetmiyor ve ram gerçekten performans farkettiriyor.
Laptopumda Ram Slotları Varmı Nasıl Görebilirim Hangi Programla İçini Açmadan Çünkü İçini Açmak Çok Uğraştırıcı bir şey Ve İşin İçinden Çıkılmayacak Bir Çözüm Eğer Ram Slotum Varsa Ram Takviyesi Yapacağım 8 GB Ram Yetmiyor.
Merhaba Sistem Özelliklerine Her Baktığım Zaman Bu Kullanılabilir Ram Gözüme Çarpıyor ve Bunun Sebebini Biliyorum Ama Nasıl Kaldıracağımı Bilmiyorum Bunun Sebebi İse Onboard Yani Laptobumundaki Dahili Ekran Kartı İntelin Verdiği Ayrılmış Video Belleğinden Kaynaklanıyor bana harici ekran kartı...
Hangi Ssd Bu Bilgisayarda Daha İyi Performans Alabilirim ? ? Bu Bilgisayara Göre En İyi SSD Hangisidir önerir misiniz? ? Link Yasak Değilse Lütfen Bulduğunuz Fiyatıyla Birlikte Link Atarsanız Sevinirim.
GTX 980M
GTX 980M iyi midir? ve kaç gb oluyor bunlar genellikle ?
1589065154
çünkü gb yükseltirsem oyunda grafik ayarlarını yükselteceğim ve darboğazı azaltacağım öyle düşünüyorum.