Hocam Samsung ultra serisi düşünüyordum fakat onlarında kayıt problemi varmış serverlar açık değilmiş sanırım bu yüzden ya kayıtlı Xiaomi ya kayıtsız iPhone taraftarıyım işin aslı. Samsung kaydı hakkında bilgi sahibiyseniz dinlemek isterim.
Hocam ben aslına bakarsak iPhone fanıyım birkaç seneden beri rahatlığı onda buldum çünkü fakat benim bütçeme bakarsak iPhone 15 pro ile Xiaomi 15 arasına denk geliyor ikisi de sanırım çünkü ikisi de 30-35 bandına denk geliyor fiyat olarak fakat baktığımız zaman Xiaomi 15 alırsam kayıtlı şekilde...
Bir yandan öyle hocam evet doğru diyorsunuz en azından kapalı kaldığı durumlarda eski telefonumu kullanırım. Teşekkür ederim çevremdeki piyasaya bir bakayım.
Hocalarım selam, yurt dışı telefon almayı düşünüyorum bütçem 25-30 bin civarında fakat kararsız kaldım. Son 4 yıldır iPhone kullanıyorum yurt içi yurt dışı bütün serilerini kullandım resmen al sat yapa yapa. Bana fikir önerisinde bulunur musunuz 25-30 bin civarına yurt dışı Xiaomi Mi yoksa yurt...
Hocam merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum hatta benim evime arkadaş bilgisayarını getirdi onda da ofis tipi ekran kartı işlemci olan laptop vardı bendeki Cat 6 kabloyu söküp ona taktım ve Steam saniyede 110 MB ile falan indirdi hatta onda indirme 80 MB ile başladı benim bilgisayarda indirme 1...
Daha önceden laptop farkı ustam ondaki diskin okuması 6000 civarındaydı aynı şekilde onda da bu şekilde yavaş indiriyordum en baba 60-70 görüyordu.
1747081666
Teşekkür ederim zaman ayardığın için hocam bir şekilde artık yapmaya çalışacağım.