vatandaşın eriştiğine şimdi emniyet mi erişemeyecek aga erişir demekki adamlar elemanlar bakteri gibi ürüyor yetişemiyorlar mı dicem bilmiyorum aga ben -900...
aga valla deli oluyorum bak ben zamanında bunlar ortalıksa kol geziyor yemin ediyorum kafam almıyor üni öğr. mekatronik okuyorum 4 sene okuyacam belki şu...
bu eleman decathlon e vergi levhasını almış vergi dairesinden kontrol ettim okydi ama kafa çalışmıyordu aga sonradan dank etti kötü bir tecrübe oldu sadece...
Linkteki site zaten Google'a ait. Siz de Google Meet sitesine girip aynı şekilde link oluşturabilirsiniz. Bu linkten size bir zarar gelmez, en fazla mail...
girdin mi aga içine felan bilgin var demi bu konularda aga
1746135887
kanka üni öğr işte calsııyorum ağır geliyor baya boş anıma denk geldi bende yazdım...
ya aga sibere felan gidiyim bari bi sürü decathlon adına böyle site var İş imkanı adk altında deli fake site kurmuşlar reklam bağlamışlar ben üniversite...
eyw ağam her şey için darlamak gibi olmasın ama siber şubeye başvuracağım ve yarın şubeye gidip trasferin iadesini alıp alamayacağımı öğreneceğim bunların...
6331 iş güvenliği kanuna göre çalışanın eğitimi, çalışma kıyafeti, işe giriş muayene vs. alayını işveren karşılamak zorundadır, bilginiz olsun. Hakkınızı...