Arkadaşlar reverse fanlar aldım KASAM BU ve alt tarafı fan destekliyor olarak gözüküyor fakat giriş yerleri yok nasıl takacağım acil yardım eder misiniz?
Hali hazırda Mİ 15T kullanıyorum server kayıt açık ve 1700tl kayıt ücreti var cihazla beraber 18500-19000 civarına geliyor YD kaldı ki garantili alıp bu...
site güvenilir hocam 3-5 gün içinde de geliyor sipariş vereceksiniz kesinllikle pazartesi ve salıyı tercih öbür türlü bazen aksama yaşanabiliyor ve diğer...
biz onlarca altus vestel profilo ve beko kullandık şuana kadar hiçbirinden şikayetimiz yok hocam her markanın iyi ve kötü ürünleri bulunur direkt olarak...
Beyaz eşya Teknolojik alet her zaman şans işidir hocam benimde Allah izin verirse 9. ayda düğünüm var ve beyaz eşyayı aldım Ben biraz kampanya takip ettim...
Reverse olmayan modeller egzoz görevinde çalışır.Bunu intake yani içeri hava alcak şekilde yapmak için ters çevirmen gerekir buda kötü görüntüye sebep olur...
reverse modeller ters bıçak mantığı ile çalışır hocam çünkü akvaryum kasalarda fanı ters çevirmek ve airflow yapmak yerine düz takarsın ama yine airflow...