Arkadaşlar 4000 TL ye kadar monitör almak istiyorum tercihen curved ve pivot ama aklımda da sorular var 1080p 27" önerir misiniz hangi monitörü almam lazım önerisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim
evet açık lise sınavsızlık demek değildir okul sınavlarından basit olmak üzere sınavları vardır işte çalışacaksan yorulursun derslere yeterli verim veremezsin ben ders çalışırken spora bile gidemiyordum planın işte çalışmaksa önermem
dostum bu konuda birini dinlemeni önermem çünkü her şey okulda veyahut okulda değilken sana bakıyor
kendi tecrübem şu şekildeydi okulum evime 30-35 dk mesafedeydi ve günüm saçma bi okulda ve yolda geçiyordu eve gelip bayılıyordum vs.vs. dolayısıyla açığa aldırdım
sonuç olarak 100k'ya girdim...
Bu Monitör'ü almayı düşünüyorum lakin 1080p 27" konusunda bir kaç makale gördüm bu monitör alınır mı sizce 1080p kullanırken bir sıkıntı çeker miyim veyahut kullanan var mı
son olarak bu siteden alınır mı?
1661866544
Veyahut bu monitör alınır mı hangisi daha iyi bi yardımcı olabilirseniz sevinirim
milletin hakkını yemediysen bu adamın hakkı nerde kanka?
1661621689
hocam son 5 videondur sistemlerini almaya çalışıyorum yeğenimin hevesi ne kadardır kursağında kalıyor çocuk hediyem nerde dayı diyip duruyor ayıp değil mi ?
hocam 15klık stoklar ne zaman gelecek
edit: sen de benle aynı fikirdeysen teşekkürler
edit2:emirim afiyet olsun
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i5-12400f-rtx-3060-500-16-gaming-sistem-1047177774/detay
kanka şu kampanya sistemleri millet çıkartıyor ihtiyacı olan alsın diye bu kan emiciler de sistemi alıp anında 3-5 bin üstüne satışa koyuyor yetmemiş utanmamış forumda bu konunun altında satmaya çalışıyor herif şaka gibi :D millet alamadım diye üzülüyor bu herif burda kayserili gibi "satiiiim...
aynen kanka herif çalışıyor kazanıyor biz çalışmıyoruz al sat yapıyoruz kampanya kovalıp toptan alıp elden satıyoruz 3-5 pahalıya maksat millete saplamak cevap vermeye değmez