Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

12600 yapıp alanlar pchnin daha iyiydi pek pişmanlık bir şey göremedim kasa falan da daha iyiydi sanırım

Umav07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Avcıoğlu
Hala lavuklu konuşuyorsun, arkadaşım forumda kaç kişi almış gelip bana caz yapıyorsun, boş yapıyorsun. Şahıs şirketim de var vergimi de veriyorum faturalarımı da kesiyorum sen ne anlatıyorsun ya :D
ve kampanyalı pc almaya ihtiyac duyuyorsun... şahis şirketi aynen kanka bu devirde zor şirket açmak helal olsun

WhoCares

80+ Gold
valla beyler ben de dün akşam sitem edenler arasındaydım (ki orada erken açıklanan link ve video içinde kod görünme olayı vardı) ama bu akşamki sistemi öyle zor şartlar altında aldımki

bakkal işletiyorum 5 müşteri vardı beklettim aldım sonunda :D

3 sekmede bekledim youtube / itopya yeni sistemler / itopya anasayfa

youtube de 19:00 da göründü anında intele tıkladım sepete ekledim
orda elim ayağıma dolaştı
kart numarasnı kopyalamıştım yapışmadı tek tek elle girdim baya zaman kaybettim aslında
sonra yine heyecandan ödeme onayla yerine kupon kullana bastım defalarca
alttaki seçenekleri tıklamadan ödeme onayda zaman kaybettim
ama sonunda başardım :)
güllü lokum dagıtırsın artık :kekw:

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Hocam böyle forumda çok var yanıt yazmaya deymez boşverin gitsin
Ya anlam veremiyorum herif foruma yeni kayıt olmuş sadece bu sistem için aynı internet ben de var hala konuşuyor ya :D

Umav07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Avcıoğlu
Ya anlam veremiyorum herif foruma yeni kayıt olmuş sadece bu sistem için aynı internet ben de var hala konuşuyor ya :D
sen elinde sistem varken sistem al sat yapabiliyorsun ben foruma kayıt olunca anlamıyorsun güzelmiş

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
ve kampanyalı pc almaya ihtiyac duyuyorsun... şahis şirketi aynen kanka bu devirde zor şirket açmak helal olsun
Ya evet kardeşim, eğer susacaksan evimde L masa var monitörümü de alıp 2 bilgisayar kullanacağım satmayacağım. Eğer susacaksan bunu böyle bil, ayrıca hem vergini ödemiyorsun diye ithamda bulunup ödediğimi belirtiyorum. Sonra bana şirket açmak zor helal olsun diye kendini şey yapıyorsun. Kendinle denkleş önce.

Bak ekranımın sağ altında şey yazıyor; Son üye Umav07 :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen elinde sistem varken sistem al sat yapabiliyorsun ben foruma kayıt olunca anlamıyorsun güzelmiş
Hadi sana 8 tane mesaj kastık öyle düşün bay bayy.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

Umav07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Avcıoğlu
Ya evet kardeşim, eğer susacaksan evimde L masa var monitörümü de alıp 2 bilgisayar kullanacağım satmayacağım. Eğer susacaksan bunu böyle bil, ayrıca hem vergini ödemiyorsun diye ithamda bulunup ödediğimi belirtiyorum. Sonra bana şirket açmak zor helal olsun diye kendini şey yapıyorsun. Kendinle denkleş önce.

Bak ekranımın sağ altında şey yazıyor; Son üye Umav07 :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi sana 8 tane mesaj kastık öyle düşün bay bayy.
sen gerçekten sıkıntılısın :D afiyet olsun hadi paraya ihtiyacın olursa ulaş atarım ben sana 3-5 yeter ki çoluk çocuğun hayaliyle oynama

Umav07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Avcıoğlu
@emiremir34 @Umav07 Canlar hayırdır siz neyi tartışıyorsunuz gurban olam ?
kanka şu kampanya sistemleri millet çıkartıyor ihtiyacı olan alsın diye bu kan emiciler de sistemi alıp anında 3-5 bin üstüne satışa koyuyor yetmemiş utanmamış forumda bu konunun altında satmaya çalışıyor herif şaka gibi :D millet alamadım diye üzülüyor bu herif burda kayserili gibi "satiiiim sana" muhabbeti çekiyor

Top Bottom