Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
12600 yapıp alanlar pchnin daha iyiydi pek pişmanlık bir şey göremedim kasa falan da daha iyiydi sanırım
ve kampanyalı pc almaya ihtiyac duyuyorsun... şahis şirketi aynen kanka bu devirde zor şirket açmak helal olsunHala lavuklu konuşuyorsun, arkadaşım forumda kaç kişi almış gelip bana caz yapıyorsun, boş yapıyorsun. Şahıs şirketim de var vergimi de veriyorum faturalarımı da kesiyorum sen ne anlatıyorsun ya
güllü lokum dagıtırsın artıkvalla beyler ben de dün akşam sitem edenler arasındaydım (ki orada erken açıklanan link ve video içinde kod görünme olayı vardı) ama bu akşamki sistemi öyle zor şartlar altında aldımki
bakkal işletiyorum 5 müşteri vardı beklettim aldım sonunda
3 sekmede bekledim youtube / itopya yeni sistemler / itopya anasayfa
youtube de 19:00 da göründü anında intele tıkladım sepete ekledim
orda elim ayağıma dolaştı
kart numarasnı kopyalamıştım yapışmadı tek tek elle girdim baya zaman kaybettim aslında
sonra yine heyecandan ödeme onayla yerine kupon kullana bastım defalarca
alttaki seçenekleri tıklamadan ödeme onayda zaman kaybettim
ama sonunda başardım
Ya anlam veremiyorum herif foruma yeni kayıt olmuş sadece bu sistem için aynı internet ben de var hala konuşuyor yaHocam böyle forumda çok var yanıt yazmaya deymez boşverin gitsin
afiyet olsuuun hadi selametleTeşekkür ederim güzel kardeşim çok bi para değil gözümde ama sırf bu sözlerini okuduğum için gerçekten içtenlikle harcayacağımı bilmeni isterim.
Sağda 2 adet yazarbeyler amd olan sistemi aldımda ben siparişler kımında nedense 8gb tek ram gözüküyor sizdede öyle mi ?
sen elinde sistem varken sistem al sat yapabiliyorsun ben foruma kayıt olunca anlamıyorsun güzelmişYa anlam veremiyorum herif foruma yeni kayıt olmuş sadece bu sistem için aynı internet ben de var hala konuşuyor ya
Knk o sence kaça satılır PCH ?12600 yapıp alanlar pchnin daha iyiydi pek pişmanlık bir şey göremedim kasa falan da daha iyiydi sanırım
Ya evet kardeşim, eğer susacaksan evimde L masa var monitörümü de alıp 2 bilgisayar kullanacağım satmayacağım. Eğer susacaksan bunu böyle bil, ayrıca hem vergini ödemiyorsun diye ithamda bulunup ödediğimi belirtiyorum. Sonra bana şirket açmak zor helal olsun diye kendini şey yapıyorsun. Kendinle denkleş önce.ve kampanyalı pc almaya ihtiyac duyuyorsun... şahis şirketi aynen kanka bu devirde zor şirket açmak helal olsun
Hadi sana 8 tane mesaj kastık öyle düşün bay bayy.sen elinde sistem varken sistem al sat yapabiliyorsun ben foruma kayıt olunca anlamıyorsun güzelmiş
detaylara girince yazıyormuş evet teşekkür ederim.Sağda 2 adet yazar
sen gerçekten sıkıntılısın afiyet olsun hadi paraya ihtiyacın olursa ulaş atarım ben sana 3-5 yeter ki çoluk çocuğun hayaliyle oynamaYa evet kardeşim, eğer susacaksan evimde L masa var monitörümü de alıp 2 bilgisayar kullanacağım satmayacağım. Eğer susacaksan bunu böyle bil, ayrıca hem vergini ödemiyorsun diye ithamda bulunup ödediğimi belirtiyorum. Sonra bana şirket açmak zor helal olsun diye kendini şey yapıyorsun. Kendinle denkleş önce.
Bak ekranımın sağ altında şey yazıyor; Son üye Umav07
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi sana 8 tane mesaj kastık öyle düşün bay bayy.
kanka şu kampanya sistemleri millet çıkartıyor ihtiyacı olan alsın diye bu kan emiciler de sistemi alıp anında 3-5 bin üstüne satışa koyuyor yetmemiş utanmamış forumda bu konunun altında satmaya çalışıyor herif şaka gibi millet alamadım diye üzülüyor bu herif burda kayserili gibi "satiiiim sana" muhabbeti çekiyor@emiremir34 @Umav07 Canlar hayırdır siz neyi tartışıyorsunuz gurban olam ?