Vaughn Holmes
80+
Abi herkes karakter sahibi değil ki adamlar bot kurup alıyor ellerine 2k 3k para geçecek diye küçücük çocukların hayalleri ile oynuyorlar PCH'nin sistemini kaçırınca uyku uyuyamadım üzülmüştüm sonra senin sistem çıktı hem forum hem toplulukta saatlerce bekledim sayfa yeniledim yorumlar yazdım 19.00 da Allah yüzüme güldü öyle aldım burada kaç tane insan mağdur oldu mağdur olunca herkes birbine salladı alanlara bile küfür ettiler sonuçta ekonomik olarak zor zamanlar geçiriyoruz insanlar bilgisayar almak için aylarca çalışıyor almışken iyisi olsun diyorlar aradan çıkıyor 15 20 kişi topluyor sistemleri satıyorlarValla Al-Sat yapanlara diyorum. Bak hadi bir kaç defa yapılır eyvallah ama 4-5 ayrı hesaptan alınıp komple ticarete dökülmesi çok uyanıklık. Ki bu insanlar vergi de ödemiyor.
Biz youtuberlar istesek yapamaz mıyız?
Bir arkadaş hazır paraya kimse Hayır demez demiş. Ama biz diyoruz şahsen ben diyorum.
Ben elikde 20 tane kart olmasına rağmen mining bile yapmadım. Yani her insan hazır para düşkünü değildir.
Hiç beni pc hocasını veya Abdullahı hazır sistem alıp üstüne 2-3.000tl kar koyup sattığını gördünüz mü?
Kaldı ki biz yapsak varya ekmek peynir gibi de sorgusuz sualsiz alır insanlar.
Biz böyle bir şeyi etik bulmuyoruz. En başta vergi veren satıcıların hakkı yeniliyor sonra da kullanıcıların tabi.
Bu sebeple o hakareti de hakkediyorlar.