Furkanozr
80+ Silver
350tl farka canavar gibi thermaltake kasa ekleyebiliyordun girip ona da baksaydın
@levon Hocam ben canlı şahit oldum tam zamanında girenler ürünü alabilirledi site ilk başta stok hatası verdi ama 2-3 dk sonra sepete ekledim ödeme hatası olmasa sipariş veriyordum emeğinize sağlık üstelik kasaya beğenmeyenler 350 tl farka mis gibi mesh kasa alabilirlerdi ve hocam bunun gibi İndirimli laptop bekliyoruz lütfen okul açılmadanYa sistem hem hızlı satılıyor hem bide bir kaç al-satçı alıp satışa koymuş diye bunun suçlusu olarak bizi görüyorlar.
Alenen söylemiyorlar ama bunu ima ediyorlar. Bende düşüncemi fikrimi yazıyorum. Ki o konuda daha da yazmam zaten yazdığım oldukça net bence.
Bazı kişilere günah keçisi gerekiyor birilerini suçlamadan rahat edemiyorlar. Lafa gelince herkes edebiyat parçalıyor ama Kimse Çuvaldızı kendine batırmıyor. Hem iğne hem de çuvaldız ile başkalarına saldırıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Estağfurullah dostum rica ederim.
O sistemi iyiki de almışsın gayet iyi bir sistemdi özellikle kasa çok daha iyi.
Yiğidi öldür hakkını yeme
Benim orada yaptığım bir şakayı hem youtube da hem de burada ciddiye almışlar.
Yok onu alan pişman olacak diye yazmışım yanına da gülücük koymuşum
Bazı kişiler KAOS'a ihtiyaç duyuyor maalesef.
Ben cevaplarda yazdım. Fiyatı iyi bulduğunuz sisteme yapışın kardeşim kaçırmayın. 300-500-1000tl fiyat farkına bakmayın. Bizim amacımız insanlar faydalansın.
Başkasından ucuz olsun diye sistem yapsak satılan adete değmesi gerekir ama görüyorsunuz adetler zaten çok az.