Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,159
İsim
Burak Karadağ
kanka şu kampanya sistemleri millet çıkartıyor ihtiyacı olan alsın diye bu kan emiciler de sistemi alıp anında 3-5 bin üstüne satışa koyuyor yetmemiş utanmamış forumda bu konunun altında satmaya çalışıyor herif şaka gibi :D millet alamadım diye üzülüyor bu herif burda kayserili gibi "satiiiim sana" muhabbeti çekiyor
Serbest piyasa olduğundan dolayı alıp satmasına kimse bir şey diyemez ama alamayıp da morali bozulan insanlara hava atar gibi cümleler söylemek kimseye yakışmaz elbet.

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
kanka şu kampanya sistemleri millet çıkartıyor ihtiyacı olan alsın diye bu kan emiciler de sistemi alıp anında 3-5 bin üstüne satışa koyuyor yetmemiş utanmamış forumda bu konunun altında satmaya çalışıyor herif şaka gibi :D millet alamadım diye üzülüyor bu herif burda kayserili gibi "satiiiim sana" muhabbeti çekiyor
Onu yapanlar varya benim gözümde şe...siz karaktersiz kişilerdir. Artık o kadar ağır konuşucam. Fırsatçı kişilerin bence forumdan engellenmesi lazım.
Yahu ben bile komşunun çocuğuna intel olanı alacaktım kasayı değiştireyim derken Sepetten silindi alamadım. O kadar sinir oldum ki.
He dürüst şekilde ihtiyacı olup alanlar tabii ki var ama işte böyle kansızlar da oluyor bi bilmediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

15k lık stok ne zaman gelicek abi
Tahminimce yarına.

Umav07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Avcıoğlu
Onu yapanlar varya benim gözümde şe...siz karaktersiz kişilerdir. Artık o kadar ağır konuşucam. Fırsatçı kişilerin bence forumdan engellenmesi lazım.
Yahu ben bile komşunun çocuğuna intel olanı alacaktım kasayı değiştireyim derken Sepetten silindi alamadım. O kadar sinir oldum ki.
He dürüst şekilde ihtiyacı olup alanlar tabii ki var ama işte böyle kansızlar da oluyor bi bilmediler.

Tahminimce yarına.
hocam 15klık stoklar ne zaman gelecek
edit: sen de benle aynı fikirdeysen teşekkürler
edit2:emirim afiyet olsun
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tx-3060-500-16-gaming-sistem-1047177774/detay

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
Buna karşı koymak için fiyatın artması daha iyi bi 3 4 yane sistem alanlar için kötü olur
Bak o kısımda haklısın. Böyle ölü fiyatlı sistemler artık yapılmamalı. Böyle olduğu sürece fırsatçılar bitmeyecek. Zaten merak etmeyin git gide azalacak hepsi.

Umav07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Avcıoğlu
milletin hakkını yemediysen bu adamın hakkı nerde kanka?

Bak o kısımda haklısın. Böyle ölü fiyatlı sistemler artık yapılmamalı. Böyle olduğu sürece fırsatçılar bitmeyecek. Zaten merak etmeyin git gide azalacak hepsi.
hocam son 5 videondur sistemlerini almaya çalışıyorum yeğenimin hevesi ne kadardır kursağında kalıyor çocuk hediyem nerde dayı diyip duruyor ayıp değil mi ?

Top Bottom