Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
Bak o kısımda haklısın. Böyle ölü fiyatlı sistemler artık yapılmamalı. Böyle olduğu sürece fırsatçılar bitmeyecek. Zaten merak etmeyin git gide azalacak hepsi.
Abi sistem çok iyiydi ama yine alamadım keşke 13500 den çıksaydı belki o zaman alsatçılar almazdı ihtiyacı olanlar alırdı. İki gündür pch sistemide , senin sistemide alamadım.

SubwofeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Necati Yılmaz
yaw dünde kaçırdık pc yi bugünde buda benim şansım alanlara hayırlı uğurlu olsun

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu ne yaa. Birde benim video görselini koymuşlar yazıklar olsun yaa.
Teşekkürler gerçekten. Bu zamana kadar gördüğüm en iyi sistemlerden birini yaptınız. Bugün kardeşimin gülüşüne ömrümü verirdim hocam. Çocuk abi çok mutlu oldum teşekkür ederim dedi

SubwofeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Necati Yılmaz
Abi sistem çok iyiydi ama yine alamadım keşke 13500 den çıksaydı belki o zaman alsatçılar almazdı ihtiyacı olanlar alırdı. İki gündür pch sistemide , senin sistemide alamadım.
hocam o zamanda benim gibi 12k bütceli ihtiyacı olan adam alamıyacak fırsatcılardan pek kaçışımız yok gibi

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kürşat nasıldı fiyat kardeşim.
Hele 2 sistem özelliği hoşuna gitti mi 😉😉
Gayet güzeldi eline sağlık stok biraz azdı ama hakkını vermek lazım iyi fiyatla satışa çıkmıştı

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
hocam o zamanda benim gibi 12k bütceli ihtiyacı olan adam alamıyacak fırsatcılardan pek kaçışımız yok gibi
Sende haklısın usta valla bilemedim bu alsatçılarda kurtulmanın bi çözümü yok gibi. Her türlü birileri mağdur oluyor alsatçılar dışında.

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Abim bari 150 lik stokla sıkacak sistemleri de biraz uygun fiyata koy da bizim de yüzümüz gülsün. Hem fırsatçılar ortada kalsın. @levon 😥

AhmetM1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ahmet
Bak o kısımda haklısın. Böyle ölü fiyatlı sistemler artık yapılmamalı. Böyle olduğu sürece fırsatçılar bitmeyecek. Zaten merak etmeyin git gide azalacak hepsi.
Hocam eylül ayının son günlerinde böyle bir sistem çıkarmı ya şuan elimde param yok alamadım ama bence ucuza koymayın ya bu fırsatçılar yüzünde bişey alamıyoruz 14k veya 15k arası bişey çıkarsa güzel olur be abi :)

Stettin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adem Anaz
Şunu farkettim aldım diyen kişilerin birkaçı foruma bugün yada 1-2 gün önce üye olmuş garip...

Top Bottom