Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Stettin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adem Anaz
Üye adını da yazabilirsin
Hocam @keny0u ve @Umav07 foruma yeni üye olmuşlar ve sadece bu konuda mesajları var bulduğum bunlar spam hesapta olmayabilir yeni üye oldukları ve sadece bu konuda mesajları olduğu için söyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@levon üstad sence bu sisteme 2k monitör mü almalı yoksa 1080p mi?
1080p monitör daha iyi olur bu sisteme 2k monitör gereksiz olur

keny0u

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet kurt
Hocam @keny0u ve @Umav07 foruma yeni üye olmuşlar ve sadece bu konuda mesajları var bulduğum bunlar spam hesapta olmayabilir yeni üye oldukları ve sadece bu konuda mesajları olduğu için söyledim

1080p monitör daha iyi olur bu sisteme 2k monitör gereksiz olur
Hocam ne spamı ? Böyle bir kulağıma bilgi geldi takip etmek için üye oldum eğer link buradan atılırsa görmem için üye olmam gerekiyordu. Ve sistemi de aldım çok şükür.

Stettin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adem Anaz
Hocam ne spamı ? Böyle bir kulağıma bilgi geldi takip etmek için üye oldum eğer link buradan atılırsa görmem için üye olmam gerekiyordu. Ve sistemi de aldım çok şükür.
Hocam ben kesin spam demiyorum zaten mesajımda belirttim yeni üye oldukları için ve bu konuda mesajları var diye yani kesin spam hesap bunlar demiyorum yanlış anlamayın

keny0u

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet kurt
Hocam ben kesin spam demiyorum zaten mesajımda belirttim yeni üye oldukları için ve bu konuda mesajları var diye yani kesin spam hesap bunlar demiyorum yanlış anlamayın
Her yeni olan ve ilk defa bir konuya mesaj atan spam düşüncesine mi giriyorsun ? Bence sistemi alamadığın için biraz üzgünsün.

Stettin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adem Anaz
Her yeni olan ve ilk defa bir konuya mesaj atan spam düşüncesine mi giriyorsun ? Bence sistemi alamadığın için biraz üzgünsün.
Dostum hala bana gereksiz bir şekilde yükleniyorsun hesap yeni ve tüm mesajlar sadece bir konuda şüphelenmek gayet normal ve sistemi alamadığın için üzgünsün yazısını görünce kesinlikle spam hesap olduğuna inanıyorum ve tekrar söylüyorum bu sistem gram umrumda değil levon mu levo mu o kişide beni pek ilgilendirmiyor spam hesapsan umarım banlanırsın

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kontrol ettim bu iki üyenin de ip adresleri ve konumu aynı

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Çok garip hocam biri sistemi övüyo biri gömüyo
Kullandıkları internet operatörü ikisine de aynı IP'yi vermiş olabilir günahını almamak lazım ama bu kadar tesadüf ilginç.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

asiribis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Aşır ibiş
Bu sistemleri bu fiyatlara alamayınca daha düşük sistemleri daha pahalıyada alamıyorum sonuç olarak elde bişi yok bilgisayarsızım 👎🏽

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
Ona sordun ama bence 2K al bende de aynı sistem var 2K her oyunu oynayabiliyorum

Ona sordun ama bence 2K al bende de aynı sistem var 2K her oyunu oynayabiliyorum
Sağol dostum gönlümden geçen 2k aslında ama. AAA oyunlarda yeterli oluyor mu? Rdr 2 mesela

Top Bottom