ÜmiTR42 isimli üyenin son içerikleri

1. Ü

Vgn v87 alınır mı? Alternatif i var mi

Bu fiyat bandında çoğu kişi bunu önerdi acaba fikirleriniz var mı Genel olaeak oyun oynayacağım ama günlük işlerde de çokça kullanacağım (kodlama vs) bazilari özel karakterleri yazmadi zor flaan dedi mesela i için altgr+ ı vs diyen var bunlar doğru mu çoğu klavyede öyle mi yani Genel olarka...
  2. Ü

Acer Aspire 7 51G laptoptan cızırtı sesi geliyor ve bastırınca kesiliyor

Merhaba, laptopu alalı yaklaşık 1 sene oldu normalde böyle bir şey yoktu fakat son zamanlarda oyun ağırlıklı gitmeye başladığım için hafif bir cızırtı sesi geliyor o kadar çok cızırtı değil ama fark ediliyor. Daha sonra hemen klavye ustundeki yere bastırdığımda bu cızırtı geçiyor. Sizce sebebi...
  3. Ü

Linux Mint'e Nvidia driver yüklemek

O zaman Secure kapalı bi deneyeyim 525 olanı Kernel almaktan korkuyorum hep tekrar sistemi yükleyince. Bide mesela tekrar Kernel Panic alır isem İsoyu silip tekrar indirip mi denemeliyim
  4. Ü

Linux Mint'e Nvidia driver yüklemek

Merhabalar, Geçen seferlerde sürücü yönetiminden nvidia sürücüsünün önerilen olan nvidia-driver-525 olan sürücüyü indiriyorum fakat her seferinde Kernel Panic hatası alıyordum. Secure boot açık olduğunu keşfettim onu kapattım ama şimdi biraz araştırınca hep nvidia-driver-470 olanı indirmişler...
  5. Ü

Linux ile Kali linux farkı

Öncelikle işletim sistemimi linux yapmak istiyorum fakat eskiden Windows dan virtualbox ile Kali linuxa geçiş yapıyordum. Yeni aldığım bilgisayarda direk linux işletim sistemi kurul günlük işlerimi yapmak ve siber güvenlikte kendimi geliştirmek istiyorum. 2 sistemli mi yapılıyor linux ayrı kali...
  6. Ü

Yardım 14000 TL Yazılım için laptop önerisi

Teşekkürler aldım amazondan
  7. Ü

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NK5MW7?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_MEK83WWXCZFV6Y0DXXVQ
  8. Ü

Yok yok var rtx 3050 tüm bileşenleri aynı sadece işlemcisi farklı 14.300 Amazon da
  9. Ü

Intel i5 1240P modeli var 500 TL daha ucuz onun hakkind anne düşünüyorsun daha yakınım ona. Diğer tüm bileşenleri aynı
  10. Ü

Genel olarka universite ve yazılım için almayı düşünüyorum. Yılbaşından sonra fiyatlar artar mı? Sizce en iyi laptop bu bütçede nedir? Bütçe: 13-14 k
  11. Ü

Çok eski bilgisayar için anakart kablo takma

Çok eski bir bilgisayarımız vardı yaklaşık 2004 model falan baya eski yani harddisk girişleri kalın bantlı girişler var güç kablosundan çıkan kabloları nereye baglicagimi bilmiyorum hani temel olanları bağladım da çalıştırdığımda açılıp 3 uzun bip ile kapanıyor tekrar. Videolara vs baktım hepsi...
  12. Ü

Kali Linux

2 konuyada değiniyo sorular 1590429030 yok zaten sanal makina indirsdim zararı olurmu yani
  13. Ü

Kali Linux

wbox
  14. Ü

Kali Linux

kendimi geliştirmek suçmu illegal olmaksızın 1590428678 yani illegal yapmican
  15. Ü

Kali Linux

evet oyle dusunuyorum ama eğer işletim sistemim değişcekse hayır sanal olarak kullanmam 1590428595 sanal makina kullanmayo düşünuyorum işte de kendi işletimim linux mu olur
Geri