İnternet hızım 500mb olmasına rağmen steam'de 1Mb/s, diğer oyun platformlarında ise 8-15 Mb/s alıyorum. Speed testte hiçbir sorun yok, sürücüyü de yeni güncelledim. Sorun Windows 11'e geçtiğimden beri var ne yaptıysam çözemedim.
Oyun indirmeye çalışırken internet hızı sürekli dalgalanıyor bir 6 MB'a çıkıyor bir saniye sonra 100 KB'a düşüyor ve hiçbir zaman tam hız alamıyorum. Ethernet ile bağlıyım.
Speedtest yaptığımda hiçbir sorun yok. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Oyun oynarken ekran bir anda siyah oluyor ve sesler gelmeye devam ediyor. Ekran kartına dokunduğumda portların olduğu kısım çok sıcak olduğunu fark ettim tekrar açıp Afterburner ile sıcaklığa baktım sıkıntı yok.
İlk defa böyle olduğunda PC'yi tekrar açtım ve DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip...
Buraya desteklemek istediğiniz yayıncı youtuber vs onların içerik kodları yazarak onlara destek olabiliyorsunuz tamamen bedava bir şey isterseniz girin
Steamden herhangi bir oyun indirdiğimde kısayollar resimdeki gibi oluyor Tıkladığımda ise diğer resimdeki gibi bir hata alıyorum ve oyun açılmıyor
Oyunun dosyalarına girip yapmayı bende biliyorum ve bu bazı oyunlarda işe yaramıyor bir de oyunun kısayolunu silip tekrar kısayol oluştur dediğimde...
Corsair Ironclaw RGB İncehesap'ta indirime girmiş alınır mı sizce? Bir de bende F710 Gamepad var. Bir videoda görmüştüm kablosuz mouselar başka bir kablosuz aygıt bağlıysa sıkıntı çıkartabiliyormuş. Sıkıntı olur mu...
İlk geldiğinde ses biraz dipten geliyodu usbsinin girdiği yeri değiştirdim driverını tekrar kurdum düzel o dipten gelme sorunu bide bunlar olunca işte seslerin değişik gelmesi bozuk falan olduğunu sandım