böyle bir seçenek varken 5060 a bu para verilmez ki başka seçenekler de var ama bence en iyisi bu. ryzen 7 ai 350 işlemciyi bende kullanıyorum ve kesinlikle...
Arkadaşlar laptop alıcam sizce gamegaraj guvenlimi ve degermi bu bilgisayarın beni uzun sure goturmesi lazım gpt gamegaraj pek guvenli deil diyo bilemedim...
Arkadaşlar laptop alıcam sizce hangisini almalıyım ilk bilgisayarım olacak benim icin onemli olan uzun sure dayanması oyun oynaması bide okul icin kullanmam...
Arkadaşlar laptop alıcam ama karar veremedim kazıklanmak istemiyorum 65k-70k arası butcem var oyun oynamak aynızamanda okul icin alıcam bu bilgisayarın beni...
Arkadaşlar laptop alıcam sizce hangisini almalıyım ilk bilgisayarım olacak araştırdığım kadarıyla bu fiyata en iyilerden benim icin onemli olan uzun sure...
Sen ne onerirsin
1774299810
Adaptör Gücü: 180 W – 230 W civarında (model ve GPU/CPU kombinasyonuna bağlı olarak)
CPU TDP: Intel Core i5‑13420H veya i7...
Arkadaşlar laptop alıcam sizce hangisini almalıyım ilk bilgisayarım olacak araştırdığım kadarıyla bu fiyata en iyilerden benim icin onemli olan uzun sure...