O işlemci dediğin işlemci threadripper sanki :D Anakartın kasma yaptığını da ilk defa senden duyuyorum. Anakart ve işlemci uyumu yok derken neyi kastettin...
teşekkür ederim peki ses kalitesini arttırdı mı bu keycapslere geçince yokça ses kalitesi olarak stok olanlar daha mı iyi olur ben de şunu buldum temuda...
Serbest piysa isteyen istetdiği fiyata koysun. Tek sorun algıcılık yapmayın, geçen gün forumda 50 tane multisi olan elemanın biri, gelmiş algı oyunları...
hocam şöyle bir şey var mesela siz performansı yüksek bir fan istiyorsanız aynı fiyat içerisinde maalesef rgb tarzı işlerden vaz geçmeniz gerekiyor ya da...
hepisini çıkartmanıza gerek yok hocam en sağdakini çıkartsanız bile dediğim mantık olarak doğrulayabilir soldan sağa sırayla 1. ve 2. fan sıcak havayı...
hocam gözünüzü seveyim daha ne istiyorsunuz gayet güzel sıcaklıklar sadece ses seviyesini arttırsınız etki olarak 1 2 derece bellllki onun dışında en...
gereksiz olur hem fan teli almanız gerekir hem de ben denediğimde cızırtı yapıyordu kullandığım fana göre de değişebilir ama onun yerine daha kaliteli...
belli bir fiyattaki mouselar tamamen kumar. kalite kontrolleri iyi değil atk f1, vxe mad r serisinin kasası çok gıcırdama yapar mesela ya da sora v2 de...