işlemci ve ram en sorunsuz 2. el parçalar diyebilirim test videosu ister ya da elden alırsın veya 2. el işine hiç girişmesen bile dediğim gibi 12,5k civarı...
am4 e yatırım direkt gereksiz am5 geçince anakart değişecen ram değişecen işlemci zaten değişmiş olacaksın ddr5 in uzun bi süresi var o yüzden bence...
ürün sadece 1 gün temuda kaldığında stoklayıp sarı sitede satsalardı hak verirdim de 1 ay kalmış ürün ya 25 30k klavye satıldı çakma bozuk ürün yolluyorlar...
gelir belki stok ya da daha üst modelleri de gelebilir ajazz 159p 159 apex tarzı ben alcaktım normalde bu modeli giriş seviyesi diye iptal ettim elimde...
sana katılıyorum ben gamepower tercih edilir falan demedim ki zaten :D bir arkadaş bu çöpe para mı veriyorsunuz bi de konu açmışsınız dedi ben de 1500...
aynen pcbler öyle kolay kolay bozulmuyor en fazla hot swap soketine zarar verirsin o da temuda 100 tanesi 100 lira mı neydi 160 liraya alırsın yedek parça...
1500 TL'ye Aluminium alloy manyetik switch klavyeye çöp veya Gamepower klavye daha iyidir dediler ya la şaka gibi gerçekten anlamayan konuşmasın. Klavyeyi...