hesap onaylamaya falan gerek yok sadece uygulamayı yükleyip hesap açıp kampanyaya katıl demeniz yeterli katılmasan bile en fazla 6.5 7k civarına çözersin...
9700x için fark etmez zorlamayacaktır 105w tdp 175w olan testte bile 51 derece ve 38.9db oyun oynarken işlemcinizi öyle fazla yüke bile sokmazsınız 420mm...
bence tek bakılması gereken değil o mantıkla lian li galahad II Trinity Performance modeli 110 cfm 6.99mm h2o ile geliyor ama o kadar yüksek ses seviyesinde...
benim baktığım testte her şey aynıyken enermax max 1 derece daha fazla çalışırken 42.4 dbde 68 derece thermalright 47.7 db 67 derece
175w testinde enermax...
g2 okuma yazma değeri az da olsa taş gibi ssd dram ile geliyor en azından sağlam uzun ömürlü olur okuma yazma hızı bence 2. ya da 3. planda olmalı gündelik...
gördüm gördüm listelenmiş bakalım fiyatları nasıl olacak en başında fun60 proya kargo dahil 1800 ödemiştim burda kargo fiyatı dahil edilmezse 1200 tl falan...
oyun dışı hiç kullanmadım ama f tuşları olmaması çok dert değil f1 yerine fn ile 1 basıyorsun sadece yön tuşları olsa güzel olurdu onuda yazılımdan fn...