palit gamerock serisi gayet kaliteli bir seri asus rogda olan cw bu seride olmuyor genelde. Böyle genelleme yapılmamalı bence o mantıkla asusun da prime...
4080 4080s facebook gruplarında 35 37k arası değişiyor igame palit galax falan bu fiyattan alınır mı yoksa yaza doğru 5080 için para biriktirmek daha mı iyi...
biraz pahalı olmuş evet m1w 5075b falan fiyatları çok güzeldi kargo parasını katınca 60 pro 1800, tri mode olanı 2000 ben tmr olanı 3800 TL'ye getirttim...
1. madde aslında yanlış rapid trigger olan klavyeye pcbnin desteği varsa mekanik switch takılıyor :D örneğin monsgeek m1 v5 HE ya da fun60 TMR veya eskiden...
bit olayı renklerle alakalı benq 6 + frc olarak 8 bite çıkıyor frcyi kısaca 6 bit paneli yazılımla 8 bit yapmak diyebiliriz renk kalitesi olarak gerçek 8...
özel ayar yapmana gerek yok monitörde gelen ayarı açsan da çok iyi ms olarak aşağı yukarı benq ile aynıdırlar benq olanda tn panel sonuçta ama deediğim gibi...
tam olarak nasıl açıklarım bilmiyorum ama bulanıklığı azaltan teknoloji diyebilirim markalar buna isim veriyor mesela benq dyac, viewsonic purexp, asus...
tn panel çünkü benq her türlü xg2431 daha iyi strobe teknolojisi daha gelişmiş sertifika almış benq ise anca sponsor oluyor yoksa viewsonic daha iyi yani...
viewsonic xg2431 blur busters 2.0 sertifikalı monitör taş gibi doğal motion blur yok DyAc olarak benq olan modelde de var lakin viewsonic kadar iyi değil ve...