Merhaba, az önce Melinayı Morgott bossundan hemen önce çağırabildiğimi gördüm. Daha önce yoktu, ben oyunu 250-300 saat civarı oynadım ama hiç denk gelmedim. Daha önce bir videoda görüp ChatGPT'ye nasıl çağırabileceğimi sorduğumda mod olduğunu söylemişti. hareket şeması Black knife Assassinin...
Hocam, oyun oynamayacağım, ağırlıklı olarak günlük kullanım için cihaz arıyorum. Uzun süre güncelleme desteği önemli benim için. bu yüzden s24 almayı planlıyordum fakat bütçe ayarlayamadan telefon bozulunca olmadı. Şarj olarak da gün boyu geçirsin yeterli.
Merhaba, telefonum kırıldığı için yeni bir tane almayı düşünüyordum. Aklımda A55 vardı ama çok önerilmediğini gördüm. S21 FE 2. nesil (Snapdragon) öneriyorlardı ama eski olduğu için pek içime sinmedi. Hangi cihazları önerirsiniz?
hocam şu an hesap girmeden alıyorum ama 1 ay sonra parayı çekmeye başlayacağını söylüyor. Hesap girmeden aldığım için bu aboneliği nasıl iptal edeceğim?
1728750504
hocam indirdim girdim ama bu e postaya bağlı abonelik yok diyor.
Merhaba, bugün satın aldığım Kaspersky Premium 1 cihaz 2 yıl'ın aktifleştirme kodu gelmediği için desteğe talep göndermiştim. Hesabı yönet kısmından etkinleştirme kodunun tekrar gönderebileceğimi gördüm ve onayladım fakat gelen mailde aktifleştirme kodu alabileceğim bir üyelik olmadığı...