Umutcan189 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Melinayı neden çağırabiliyorum?(Elden Ring)

Merhaba, az önce Melinayı Morgott bossundan hemen önce çağırabildiğimi gördüm. Daha önce yoktu, ben oyunu 250-300 saat civarı oynadım ama hiç denk gelmedim. Daha önce bir videoda görüp ChatGPT'ye nasıl çağırabileceğimi sorduğumda mod olduğunu söylemişti. hareket şeması Black knife Assassinin...
  2. U

15.000-20.000 arası telefon önerisi

İlk tercihim oydu zaten ama sadece kağıt üzerinde iyi olduğunu söylemişleri. Büyük ihtimal A55 alacağım. A56 martta çıkacakmış olmaz gibi o.
  3. U

Hocam, oyun oynamayacağım, ağırlıklı olarak günlük kullanım için cihaz arıyorum. Uzun süre güncelleme desteği önemli benim için. bu yüzden s24 almayı planlıyordum fakat bütçe ayarlayamadan telefon bozulunca olmadı. Şarj olarak da gün boyu geçirsin yeterli.
  4. U

Merhaba, telefonum kırıldığı için yeni bir tane almayı düşünüyordum. Aklımda A55 vardı ama çok önerilmediğini gördüm. S21 FE 2. nesil (Snapdragon) öneriyorlardı ama eski olduğu için pek içime sinmedi. Hangi cihazları önerirsiniz?
  5. U

Kaspersky Premium aktifleştirme kodu gelmedi

Banka hesabımda paranın çekildiği gözüküyor ama.
  6. U

yanlış hesap değil hocam eminim. 1728756936 o aboneliği uygulamayı indirdikten sonra iptal ettim zaten.
  7. U

hocam şu an hesap girmeden alıyorum ama 1 ay sonra parayı çekmeye başlayacağını söylüyor. Hesap girmeden aldığım için bu aboneliği nasıl iptal edeceğim? 1728750504 hocam indirdim girdim ama bu e postaya bağlı abonelik yok diyor.
  8. U

deneme sürümünü indir yerinde kendim satın aldığım abonelik planı yok rastgele indirsem olur mu?
  9. U

Uygulamaları indirmek için etkinleştirme yapmam gerektiğini söylüyor.
  10. U

giriş yaptım zaten.
  11. U

Merhaba, bugün satın aldığım Kaspersky Premium 1 cihaz 2 yıl'ın aktifleştirme kodu gelmediği için desteğe talep göndermiştim. Hesabı yönet kısmından etkinleştirme kodunun tekrar gönderebileceğimi gördüm ve onayladım fakat gelen mailde aktifleştirme kodu alabileceğim bir üyelik olmadığı...
  12. U

Ucuza oyun satan yerler varmı?

İtemsatış, kendim de kullanıyorum güvenilirdir.
  13. U

İnternet Sağlayıcı Önerisi

ben de Netspeed düşünüyorum, sitelerinden altyapı sorgulaması yaptığımda 10Mbps alabileceğimi söylüyorlar ama ben 36 Mbps hız alabiliyorum.
  14. U

Mevcut sağlayıcının hizmet veya dsl numarasını nereden öğreniyoruz?
  15. U

Netspeed de sanal başvuru olduğu yazıyor. Sağlayıcıyı değiştirmeden başvuruyormuşuz ve onlar 2 gün içerisinde değiştiriyormuş. Nasıl oluyor bu?
Geri