2000 TL Klavye Önerisi ?

Reaksiyon skoru
1
Merhaba, şu anda E-YOOSO Z11t kullanıyorum ve artık miladını doldurdu gibime geliyor tuşları arada 3 kere falan tıklıyor bazen basmıyor falan. O yüzden sessiz anahtarlı (kırmızı falan) mekanik klavye arıyorum. Yön ve F tuşları olsun, bu bütçede birçok klavye baktım ama neredeyse hiçbirinin harfleri şeffaf değildi gece kullanılabilir gibi gelmiyor.

Leaven K88 öneririm 1 haftadır kullanıyorum. Keycapslar ışık geçiriyor gece kullanımında bakarak yazıyorsanız sorun çıkarmaz. ışık kalitesini beğendim gayet parlak ve yeterli. Driverinde birçok rgb modu var istediğiniz tuşa istediğiniz rengi atayabiliyorsunuz. Fazla sesli bir klavye değil ve tok ve güzel bir sesi var. Keycapslarıda kaliteli ve güzel hisettiriyor. Eski bir membran klavyeden geçtim. N11 den kupon ile birlikte 1700 TL ye gelmişti 1 hafta önce.

Leaven K88 öneririm 1 haftadır kullanıyorum. Keycapslar ışık geçiriyor gece kullanımında bakarak yazıyorsanız sorun çıkarmaz. ışık kalitesini beğendim gayet parlak ve yeterli. Driverinde birçok rgb modu var istediğiniz tuşa istediğiniz rengi atayabiliyorsunuz. Fazla sesli bir klavye değil ve tok ve güzel bir sesi var. Keycapslarıda kaliteli ve güzel hisettiriyor. Eski bir membran klavyeden geçtim. N11 den kupon ile birlikte 1700 TL ye gelmişti 1 hafta önce.
birisi daha onu önermişti pek içime sinmemişti ama onu alıcam galiba teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,362
Üyeler
198,957
Son üye
odionn

Geri