Öneri Beyaz Klavye Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,995
Yanlışlıkla tüm ekipmanlarımı beyaz aldığımı fark ettim bu sebeple tercihen beyaz.
En son 3 sene önce klavye aldım o da lenovo legion k300. O zaman da bütçeden dolayı mekanik bakmamıştım.

Kesinlikle ses tekerleği olmalı
F tuşları olan, yön tuşları karışık olmayan
Sessiz
Kablosuz zorunlu değil ama olsa iyi olur.

Mekaniklerde en sessiz brown ve red biliyorum ama manyetik klavye falan da varmış. Hall effect vs bunlar nedir

Bütçe 3 - 4 k

Yanlışlıkla tüm ekipmanlarımı beyaz aldığımı fark ettim bu sebeple tercihen beyaz.
En son 3 sene önce klavye aldım o da lenovo legion k300. O zaman da bütçeden dolayı mekanik bakmamıştım.

Sessiz

Mekaniklerde en sessiz brown ve red biliyorum ama manyetik klavye falan da varmış. Hall effect vs bunlar nedir

Bütçe 3 - 4 k
gaming gen tr de aula f75 in beyaz versiyonu olması lazım onu alabilirsin bende aktif aula kullanıyorum çok memnunum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Klavyenin boyu farkedermi

• Beğen

Sessiz

Bütçe 3 - 4 k
Royal Kludge S98 Blackberry Mousse RGB Kablosuz Gaming Klavye , RKS98-BY-XH https://share.google/bnuOdgpsV8RgKrD7t
Royal Kludge M75 Beyaz/Mavi 75% Kablosuz Gaming Klavye , RKM75-TK-KY https://share.google/tWIrreM8taoFFOdWR
Boyutuna gore istediğini seçip alabilirsin

• Beğen
Neden
Ne gibi artısı var
kablosuz performansı gayet hızlı bende graywoodv3 switch sesinin çok beğeniyorum tabi sen beğenirmisin bilmem ama gasket yapısının çok kaliteli olduğu kesin senin istediğin gibi f tuşları var yön tuşlarıda karışık değil zaten keycaplerde renk farkı var kompakt kablosuz bi klavye için çok iyi bence ben bir fps oyuıncusu değilim o yüzden manyetiklere boşuna fazla para vermedim bana hissiyat ve kablosuz performansı güzel olması lazımdı bütün beklentilerimi karşıladı ben rgb kullanmıyorum ve şarjı çok iyi gidiyor 2 2.5 haftada bir şarja takıyorum rgb kullanınca ama ışık seviyesine bağlı olarak şarj çok gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%75 altı veya %100 olmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım da Türkçe değilmiş ya
n11 de teknostre ve maxi tekno satıcıları olması lazım ben maxi teknodan aldım lazerle türkçe karakterleri eklemişler yine aynı fiyatta aula f87 var oda tkl formatta seni daha tatmin edebilir link ister misin ?

Geri