Merhaba arkadaşlar elimde eski nesil ASUS DSL-AC51 modem var evde çok fazla cihaz bağlandığında kaldıramıyor wifi kesiliyor reset atmam gerekiyor bunun için daha yeni nesil wifi 6 router bakıyorum.
TP-LİNK AX23...
Merhabalar acer nitro 5 ryzen 5 6600h rtx3050 donanımına sahip laptopa sahibim ama bunu içerisinde wifi kart olarak RZ616 modeli var ve sorunlu bir model driverlar ile sorunu çözülmüyor ara ara wifi gidiyor wifi kısmı gelmiyor cihazda BT açıkken wifi drop giriyor çekim alanı daralıyor ani ping...
Redmi pad 2 ilk çıktığı zamanlarda almıştım videoları 2x hızında 720p60 ve üstünü oynatırken görüntü takılıyor işlemcinin gücü render yapmaya yetmiyor haberin olsun
Merhaba arkadaşlar ryzen 5 1600af kullanıyorum artık 5600 e geçmek istiyorum 2. elde 3700 e almak mı mantıklı yoksa sıfır 4480 TL 5 taksitle mı almalıyım?
İşlemcilerde ikinci ellerde ekran kartları kadar sorunlu çıkabiliyor mu?
Son olarak TT mobil veya internet kullanan arkadaşlardan TT...
@Abdullah Hacıgül abim yardımcı olur umarım sorununuz çözülür bir sıkıntısı yoksa kargonun kargodan ürünü geri çekmek büyük ayıp ve değişim talebiniz bile sorulmadan iade yapılması hepsiburada aracı olduğu için olduğunu düşünüyorum.