umutsemiw isimli üyenin son içerikleri

1. umutsemiw

İkinci el 16 pro alınır mı?

alınır neredeyse yurtdışı cihazları bu paralara satıyorlar
  2. umutsemiw

5G test sonuçlarınız nasıl ? (Anketli)

900/50 alıyordum hala aynı
  3. umutsemiw

Değiştirmeye değer mi?

amd için aynı bütçeye önerebileceğin işlemci ve anakart var mı?
  4. umutsemiw

Değiştirmeye değer mi?

stok şuan işlemci değiştirirsem sıvı soğutmaya geçeceğim
  5. umutsemiw

Bu RTX 5070 Hazır Sistemlerinden Hangisi Alınır

amd sistem almaya çalış, intel olana benzer bi sistemi 46ya almıştım geçen yaz bu fiyatlar ne olmuş böyle.
  6. umutsemiw

Yardım MSİ THH’ye vereceğim.

aynı sorun g241v monitörümde de vardı sonuç aldığında burayı güncellersen çok güzel olur.
  7. umutsemiw

Değiştirmeye değer mi?

Merhabalar şuanda sistemimde 14400f asus z790m anakart zotac gaming 5070 12gb gpu var. çoğunlukla beamng drive oynuyorum ve bu yüzden işlemci yetersiz kalıyor sorum şu 14600kf alıp onunla değiştirsem performansı aradaki 12k fiyata değer mi, ayrıyeten 10 aylık 14400f işlemcinin ikinci elde aşağı...
  8. umutsemiw

Minimum zarar veren sigara ve türevi öneri

Merhabalar klasik bir Türk genci olarak yazın çıraklık yapacağım. ama sanayide değil yakınımız bi kuyumcuda. dükkandan dışarı genelde sadece sigara içenler çıkıyor, ve bana da kimse nereye gidiyorsun desin istemediğim için bağımlılık yapmayacak, nerede yapıldığı belli olmayan pufflar gibi...
  9. umutsemiw

Açık liseye geçebilir miyim?

merhabalar şehir değişikliği dolayısıyla okulumu 15 tatilde değiştirmek zorunda kaldım ve yeni okulum çok kötü olduğu için geçen 1.5 ay içinde 10 güne yakın devamsızlık yaptım. ayrıyeten yakın zamanda bel ağrısı nedeniyle gittiğim beyin cerrahı tarafından l5 pars kırığı tanısı kondu ve ameliyat...
  10. umutsemiw

Steam ve Epic Games platformlarına erişim engeli gelir mi?

epic games tarafından temsilcilik konusunda bi gelişme bekliyorum da diğerleri hiç güven vermiyor
  11. umutsemiw

Oyunlar hata vermeden kapanıyor

1 gündür oluyor bugün cs2 oynarken bir anda hiç bir hata vermeden oyun birkaç saniyeliğine dondu ve sonra masaüstüne döndü oyunu kapattı demin gta v oynarken de bu dediğimin aynısı oldu sorun ne olabilir intel i5 14400f (stok fan) asus z790m crucial pro 16gb ddr5-5600 (x2) zotac gaming rtx 5070
  12. umutsemiw

1.6tdi Passat yakıt sorunu

hız ortalamanız kaç
  13. umutsemiw

Aniden ekran gidiyor

youtubeda video izlerken bir anda iki monitörde de ekran gidiyor ama kulaklığa ses gelmeye devam ediyor ve bilgisayarın fanları en yüksek hızda çalışmaya başlıyor bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor fakat bir süre sonra yine aynı şey oluyor sebebi ne olabilir?
  14. umutsemiw

Yeni Gümrük Yasakları Başladı!

ankara beştepede oturan yaşlı bir amcamız var maddi yardıma ihtiyacı var ona yardım ediyoruz
  15. umutsemiw

15-20bin TL'ye telefon önerisi

samsungtan başka android alma yeter
Geri