Ben de takip ediyorum, amazonda jumbum a sordum tahmini 40 gün ama kesin değil dedi. Kendi sitelerinde yine %15-20 falan pahalıya satıyorlar, sanırım sipariş üzerine tek tek ithal ettikleri için.
Başka bulursam yazarım, sen de bana haber et. Takip edenler de haber ederse seviniriz.
Güzel olmuş güle güle kullanın. Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz? Bir de cpu stress testinde kaç geliyor acaba? Curve özelliği var mı acaba bir de?
Egehehe hocam sen en iyi inceleme makalesi falan yaz :)
İndir kur bakalım merak ettim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış öğrenelim. Bir de hangi modeli almıştın? Onu da sonuçla beraber belirtirsen sevinirim. Hatta hocam yapmışken işlemcine bi stres testi yap, hem dereceleri karşılaştırırsın hem de senin işlemciyide ne kadar performanslı çalışıyo hepimiz...
Çoğu anakartta type-c var artık. Şimdi alsam anakart boşa çıkacak. Ama kasa tam istediğim. 2.el lian li çözersem o11D Evo/XL çok güzel olur. Sol tarafta kullanmak zorundayım. Acaba bu kasa biraz modifiye ile solda kullanılabilir mi? Inverted olsa varya uff. Elinde olan birini bulsam sorardım.