Rs de Led far değil de mercek var ns rs bildiğimiz sarı şekilde yanıyor yetkili servisde Led ampul alıp taktırabilirsiniz diye biliyorum yetkili servis olduğu için de garanti dışı kalmıyor bide rs lerde biraz araştırdıysanız grenaj sesi problemi var çözümü var ama sonuçta var yani.N250yi...
Monitör genel anlamda çok iyi ışık sızması olayı da full parlaklıkta simsiyah bir ekranda ve karanlık bir odada belli oluyor ama normal kullanımda hiçbir şekilde hissetmiyorsunuz ufak bir renk ayarıyla (kendi adıma konuşuyorum çok doygun renk sevmediğim için) mükemmel bir deneyim sunuyor kendi...
Hocam param güvende ile aldığınız zaman kargo size ulaşınca 24 saat onaylama süresi tanıyor siz kartı alırsınız tüm testleri yaparsınız içinize sinerse bir sorun görmezseniz onaylarsınız beğenmezseniz de iade eder paranızı geri alırsınız o bütçede de önerebileceğim kart temiz rx570 yada...
Merhaba telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum fakat yurtiçi garantili Huawei mate 50 pro mu almalıyım yoksa yurtdışı S23 ultra mı almalıyım karar veremedim Huawei'e ayrı bir sempatim var Google sorunu da çözülmüş durumda yorumlarınızı bekliyorum :)
Kullandığım telefon:Xiaomi Mi 11
Hocam kartı ne zamandan beri kullanıyorsunuz eğer uzun zamandır kullanıyorsanız büyük ihtimalle macun bakımı gereklidir örnek olsun diye söylüyorum ben 1 senedir kullanıyorum hiç 70 dereceye geldiğini görmedim oynadığım oyunlarda ekran kartı ağırlıklı(forza 5 extreme ayar,NFS unbound en yüksek...