UnkBoss isimli üyenin son içerikleri

1. UnkBoss

Bajaj Pulsar NS200 mü almalıyım RS200 mü?

Rs de Led far değil de mercek var ns rs bildiğimiz sarı şekilde yanıyor yetkili servisde Led ampul alıp taktırabilirsiniz diye biliyorum yetkili servis olduğu için de garanti dışı kalmıyor bide rs lerde biraz araştırdıysanız grenaj sesi problemi var çözümü var ama sonuçta var yani.N250yi...
  2. UnkBoss

Bajaj Pulsar NS200 mü almalıyım RS200 mü?

Ters amortisör ve ön-arka abs olması sebebiyle NS200UG önerimdir.Tabi tercih sizin.
  3. UnkBoss

Yardım Gamepower Sonic T80 Alınır mı?

Hayırlı olsun, evet displayport çıkıyor ve güç kablosu da yaklaşık 1.5mt
  4. UnkBoss

Monitör genel anlamda çok iyi ışık sızması olayı da full parlaklıkta simsiyah bir ekranda ve karanlık bir odada belli oluyor ama normal kullanımda hiçbir şekilde hissetmiyorsunuz ufak bir renk ayarıyla (kendi adıma konuşuyorum çok doygun renk sevmediğim için) mükemmel bir deneyim sunuyor kendi...
  5. UnkBoss

Gelmedi maalesef yarına kaldı.
  6. UnkBoss

Panel markası BOE bi araştırın derim
  7. UnkBoss

Herkese merhaba yakın zamanda bu monitörü sipariş ettim.Kullanan arkadaşlar varsa iyi-kötü yanlarını aktarabilir mi? Link
  8. UnkBoss

Çözüldü✓ i7 3770 işlemciye ekran kartı konusunda yardım

Hocam param güvende ile aldığınız zaman kargo size ulaşınca 24 saat onaylama süresi tanıyor siz kartı alırsınız tüm testleri yaparsınız içinize sinerse bir sorun görmezseniz onaylarsınız beğenmezseniz de iade eder paranızı geri alırsınız o bütçede de önerebileceğim kart temiz rx570 yada...
  9. UnkBoss

MATE 50 PRO Mu - S23 Ultra Mı?

Samsunglarda server kaydı olduğu için bence yurtdışı alınır kapalı kutusu 27k mate 50 proyu da 24e garantili bulunuyor
  10. UnkBoss

MATE 50 PRO Mu - S23 Ultra Mı?

Merhaba telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum fakat yurtiçi garantili Huawei mate 50 pro mu almalıyım yoksa yurtdışı S23 ultra mı almalıyım karar veremedim Huawei'e ayrı bir sempatim var Google sorunu da çözülmüş durumda yorumlarınızı bekliyorum :) Kullandığım telefon:Xiaomi Mi 11
  11. UnkBoss

Hangi sistemi almak mantıklı olur

Bu bütçelerde rahatlıkla ddr5 sistem toplanabilir 2 si de alınmaz
  12. UnkBoss

Yardım R5 5600 Işlemci 3 Çekirdek Gözüküyor

Aygıt yöneticisinden de bakar mısınız
  13. UnkBoss

RX 6700XT hiçbir şey yokken fanın çok yüksek devirde çalışması

Şimdi şöyle bende kartım tam yükteyken %45 fan kullanımında 67 68 derecelerde geziyor 1716720723 Sapphire 2 fanlı rx6700
  14. UnkBoss

kaç W psu almalıyım ?

600-650w iyi bir marka işini rahatlıkla görecektir örnek 1716670946 Bütçen nedir?
  15. UnkBoss

RX 6700XT hiçbir şey yokken fanın çok yüksek devirde çalışması

Hocam kartı ne zamandan beri kullanıyorsunuz eğer uzun zamandır kullanıyorsanız büyük ihtimalle macun bakımı gereklidir örnek olsun diye söylüyorum ben 1 senedir kullanıyorum hiç 70 dereceye geldiğini görmedim oynadığım oyunlarda ekran kartı ağırlıklı(forza 5 extreme ayar,NFS unbound en yüksek...
Geri