Neler Yeni

Bajaj Pulsar NS200 mü almalıyım RS200 mü?

gokhanium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Gokhan Kel

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
akif
0 almakla başlı başına 30-40 k zarar ediyorsun asla 0 alma

UnkBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Anıl Bostancı
2. Elcilere pek güvenim yok anlamadıgımdan dolayı uğraşmak da istemiyorum. Rs200 de vites göstergesi yok yapabilir miyim bilmiyorum ama led farlar var. Onun haricinde tvs apache rtr200 ün çok kroniği var servisten cıkmıyormus. 2. El alısveris nasıl yapacağım bilmiyorum maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

125 alacaktım bayilerde yok. Görünüş olarak rs200 daha cazip ve led far var ama montaj sıkıntı cıkıyormus.
Rs de Led far değil de mercek var ns rs bildiğimiz sarı şekilde yanıyor yetkili servisde Led ampul alıp taktırabilirsiniz diye biliyorum yetkili servis olduğu için de garanti dışı kalmıyor bide rs lerde biraz araştırdıysanız grenaj sesi problemi var çözümü var ama sonuçta var yani.N250yi araştırmanızı da tavsiye ederim ben 4 ay sahibi oldum çok memnun kaldım top speed olarak nsle neredeyse aynı ama torku çok farkettiriyor.

Vesselam

80+ Bronze
Hocam bunların rodajı falan düzgün yapılmış mı bilebilir miyiz yoksa satıcının sözüne mi itimat edeceğiz
Yanına bilen birisini alırsan o kişi az çok anlar motorun durumunu hocam onun dışında yani motoru rodajda sürekli kesiciye sokmadilarsa ne kadar iyi ya da kötü rodajinin yapıldığı o kadar da önemli değil çünkü bunların blokları gerçekten sağlam. Ben benimkinin 48.000de sattım bloğuna dokunulmamisti ve ben günde 12-13 saat Ankara sıcağında paket atıyordum öyle diyeyim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,516
Üyeler
163,511
Son üye
Elma88
Top Bottom