unknownexe

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• unknownexe
      unknownexe, Scyrox V6 Mouse Skates başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ortadakileri çıkardım . denge problemi olmaya başladı ve sürtünme daha çok arttı
    • unknownexe
      tamamdır hocam sağolasın
    • unknownexe
      hiç bi fikrim yok hocam ilk defa stakes kullanıyorum . orjinal stakezler bu şekilde 1760059896 ayriyetten eskiden steelseries qck+ kontrol mouse pad...
      • 1760059576538.webp
    • unknownexe
      hocam şuankileri çıkarırsam çöp olucak çıkardıklarım. tekrardan yapıştırılmıyor maalesef ama çözüm olucaksa yenilerini yapıştırabilirim sağ üst ve sol üst...
    • unknownexe
      orta kısmında bi sürtünme oluyor hocam 1760058547 10 gündür bu ürünleri kullanıyorum ve iadelerini yapsam mı diye düşünmüyor değilim açıkcası :D
    • unknownexe
      orta kısımda sol ve sağdakileri yapıştırmadan önce yine denge problemi oluyordu . bende bu yüzden yapıştırdım zaten . hangilerini çıkarmamı önerirsin...
    • unknownexe
      bu şekilde yapıştırdım fotoğraf bana ait. ilk başta 4 tane yapıştırmıştım üst kenarlara ve alt kenarlara ama sensörün etrafındaki orjinal skatesi...
    • unknownexe
      unknownexe, Mouse / Mousepad kategorisinde Scyrox V6 Mouse Skates başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar arkadaşlar. Scyrox V6 8K Wireless Mouse ve ESPTiger ICE V2 Mouse Skates-Universal Dot stakes satın aldım ve stakeslerin nasıl doğru takılıcağını...
      • WhatsApp Image 2025-10-10 at 02.58.24.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante