unlucky0 isimli üyenin son içerikleri

1. unlucky0

Nowacs Sakın Almayın! Virüslü-Panelci

ek olarak Promaxthecoder forum olarak webte aratma yaptığımda bu bilgilere ulaştım; https://forumsitesi.com.tr/members/promaxthecoder.32685/about 1746541807 Arkadaş bütün hesaplarını kapatmış başının derde gireceğini anlayıp sanırım forum üzerinde de ismini değiştirmiş daha önce bunla ilgili...
  2. unlucky0

Turknet ile Discord'a giremiyorum

yasal hiç bir sorun olmaz ve ping değeri değişmiyor 1746530785 modem arayüzünden yapabilirsin modemden modeme değişiyor dns ayarlarını bulup değiştirmen yeterli sadece pc veya telefona özel yapacaksan yüklemiş olduğum ss lere göre ilerle
  3. unlucky0

2 türlü de çalışıyor işte masaüstünden de girebiliyorum tarayicidanda ikisinden de açılıyor diyorum
  4. unlucky0

kardeşim neyi anlamıyorsun onu anlamadım denetim masasına giricen yapıcan
  5. unlucky0

masaüstü denetim masasından yapacaksın
  6. unlucky0

hiç bir şekilde bu ayarlar ile yaparsan kullanırsın
  7. unlucky0

knk bende giremiyordum denetim masası ağ ve internet ağ paylaşım merkezi ethernet gir ve şu ayarları yap ipv6 ve ipv4 kısmını şunları yap ipv6 yapınca çalışacaktır ipv4ipv6 1.1.1.3 1.0.0.32606:4700:4700::1113 2606:4700:4700::1003
  8. unlucky0

Dexter izlenebilecek bir dizi midir?

çok iyi dizi izle
  9. unlucky0

Steamdeki oyunları ücretsiz oynayabilme (nowacs ) , çalışıyor mu?

bilgilerin çalınır haberin olsun arka plandan veri çekiyor virüstotalde çıkmaması bile bişey değiştirmez steam hesabını bir gün elinden kaybedersin crackli indirsen bile daha mantıklı yine istiyorsan crackli güvenli siteler mevcut özelden iletirim ama yerinde olsam asla bulaşmam zamanında bi kaç...
  10. unlucky0

Netspeed vdsl nasıldır sizce

yok ping olmuyor tt den iyi için rahat olsun
  11. unlucky0

Netspeed vdsl nasıldır sizce

güzel tavsiye ederim eskiden kullanıyordum geçebilirsin
  12. unlucky0

Bedava 2 kişilik saran oyun önerisi

bizde arıyoruz
  13. unlucky0

Yardım Valorant hesabı kalıcı olarak askıya alındı

aynısından bende yedim ve ticket açmama rağmen ilgilenilmedi rezalet bir yuvarlak oyunu bıraktım ve rahatım gerçekten sanada tavsiye ederim..
  14. unlucky0

Haksız yere ban yedim discord banım açılmıyor.

açtım yine ban yedim böyle saçma ***** bir uygulama olamaz.. 4.hesabım bu açtığım 1745506176 internet sağlayıcımı bile değiştirdim işe yaramıyor hala ban yiyorum otomatik
Geri